Μαρία Κανελλοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι φίλος μου, του τα έχω “χώσει” εκατομμύρια φορές»

Μαρία Κανελλοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι φίλος μου, του τα έχω “χώσει” εκατομμύρια φορές»

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη κατάσταση, που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου

maria-kanelopoulou
Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος συναδέλφων του.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία, που τη δένει με τον Γιώργο Κιμούλη, όσο και στην πληθώρα κακοποιητικών συμπεριφορών στο χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Γράφουν: “Η Μαρία Κανελλοπούλου είναι φίλη του Γιώργου Κιμούλη”. Σιγά το μυστικό! Εννοείται! Συμμαθητές στη σχολή ήμασταν με τον Γιώργο. Δηλαδή τι πρέπει; Να πλαστογραφήσω τη ζωή μου; Είναι φίλος μου, δεν έχω δουλέψει μαζί του, δεν έχω δει την κακή του πλευρά. Σιγά μην ποινικοποιηθεί και η φιλία τώρα.

Αν κατηγορούταν για ένα ποινικό αδίκημα, θα είχα έναν τρομακτικό πόνο μέσα μου ότι: “Πώς εγώ δεν είχα καταλάβει αυτή την πλευρά του”. Αλλά εντάξει… αν κάτσω να μιλήσω για τις κακές συμπεριφορές στο θέατρο, για τις κακοποιητικές και στη δουλειά…

Δεν τον δικαιολογώ τον Γιώργο καθόλου, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που τη μία μέρα θα του μιλάω και την άλλη μέρα θα βγω να τον καταγγείλω. Γιατί έχουν γίνει και τέτοια πράγματα. Του τα έχω «χώσει» εκατομμύρια φορές και για άλλες συμπεριφορές, πολύ. Αλλά, ρίχνοντάς τα όλα στο μπλέντερ του κακοποιητικού γίνεται ένα πράγμα και το «άι σιχτίρ» που σου είπε ο άλλος με τον βιασμό και με τον παιδοβιασμό. Μην τα κάνουμε όλα ένα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-civkfcx7sg2h)


Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2022: Οι νικητές και η επίθεση του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ επί σκηνής

Ξεκινά τριήμερο διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία - Ο Ζελένσκι συζητά την ουδετερότητα, αλλά όχι τη διχοτόμηση

Σήμερα «κλειδώνει» η ημερομηνία της ομιλίας Ζελένσκι στη Βουλή - Ποια κόμματα είναι υπέρ και ποια κατά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης