Μαρία Κανελλοπούλου: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού»

Μαρία Κανελλοπούλου: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού»

Την ηθοποιό θα απολαύσουμε στην παράσταση «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφυ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου 2021

kanellopoulou
Η Μαρία Κανελλοπούλου δεν διστάζει να αποκαλύψει τα «δύσκολα» στοιχεία της προσωπικότητάς της, καθώς και ότι στο παρελθόν απευθύνθηκε σε ειδικό ψυχικής υγείας. «Άπειρες φορές έχω αντιμετωπίσει τον εαυτό μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο χειρότερος μου εχθρός. Διαχειρίζομαι με δυσκολία τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μου. Είμαι μελαγχολικός, καταθλιπτικός άνθρωπος στη βάση μου. Ασφαλώς χρειάστηκε να το αντιμετωπίσω πολύ νέα και σε μία εποχή που ο ψυχίατρος ήταν μεγάλο ταμπου. Εγώ δεν το έλεγα για χρόνια στους φίλους μου».

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, γνωστοποιεί: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο, για αυτό συμπονώ τους ανθρώπους που φοβούνται. Το έκανα, όμως, και ούτε λιποθύμησα ούτε τίποτα».

Παράλληλα, μιλώντας σήμερα στην κάμερα του «Πρωινού», η καλλιτέχνης εξέφρασε την γνώμη της γύρω από την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν τις σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης:

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μία υπόθεση, δεν καταλαβαίνω πώς κόβεται μία σειρά στην οποία έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι.

Ο Φιλιππίδης πληρώθηκε πάρα πολύ καλά εκείνη την στιγμή, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τις επαναλήψεις. Αλλά κόβοντας μια σειρά, κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που παίρνουν τα δικαιώματα δύο φορές τον χρόνο, που περιμένουν αυτό το μικρό ποσό, που για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, πολύ απαραίτητο».

Τέλος, σημείωσε: «Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να δικάζονται μαζί με αυτούς άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Το βρίσκω λιγάκι υποκριτικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefeuw5svwe9-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασκευή Κερασιώτη: «Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο»

Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη

Πάτρα: Ο εξάχρονος Φώτης κέρδισε το στοίχημα της ζωής - Μειώθηκε η καταστολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης