Ζέτα Δούκα για τη διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη: Είχε μεγάλο κόστος σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου

Ζέτα Δούκα για τη διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη: Είχε μεγάλο κόστος σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου

«Και ψυχικά και επαγγελματικά και οικονομικά, μου άλλαξε τελείως τη ζωή» τόνισε - Δείτε το βίντεο

douka_kimoylis24
Η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τις επιπτώσεις που έφερε αυτή η διαδικασία στη ζωή της.

Η ηθοποιός έκανε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου ξεκαθάρισε πως παρά τις επιπτώσεις, δεν μετάνιωσε στιγμή για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια. Τον Ιανουάριο του 2021 η ηθοποιός τον κατηγόρησε για κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czjyp4u97pyh)

Στην εκπομπή του Σαββάτου 2 Μαρτίου, η Ζέτα Δούκα είπε: «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση ότι η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει. Ήταν μια απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο προσωπικό κόστος θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα, και ψυχικά, και επαγγελματικά, και οικονομικά. Μου άλλαξε τελείως τη ζωή».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά, για όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον σκηνοθέτη. Σχετικά με αυτό, είπε: «Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μια τέτοια απόφαση και βγαίνει μπροστά να μιλήσει για κάποια τέτοια θέματα, πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει απέναντί του. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, ακόμα και τις πολύ πολύ δύσκολες στιγμές που ένιωσα ότι το κουράγιο και οι δυνάμεις μου, θα με εγκαταλείψουν.

Όχι μόνο από τον δικαστικό αγώνα και την ετοιμασία αυτού, αλλά και από τη στάση κάποιων ανθρώπων που δεν περίμενα ότι θα είναι αυτή. Και από ανθρώπους που ήξεραν και την ιστορία και για ποιους λόγους πήρα αυτή την απόφαση. Όχι μόνο δεν έχω μετανιώσει, αλλά άξιζε και με το παραπάνω γιατί βλέπω τον κόσμο να μιλάει πιο ανοιχτά απ’ ότι το έκανε παλιότερα και το κλίμα να είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων σε ιστορίες κακοποίησης πάσης φύσεως».

Τέλος, η Ζέτα Δούκα δήλωσε: «Ο δικαστικός αγώνας είναι εν εξελίξει, υπάρχουν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα. Υπήρξαν φωνές που μου είπαν να κάνω πίσω».



Ειδήσεις σήμερα

Ηχητικό ντοκουμέντο δείχνει ότι υπάλληλοι δεν γνώριζαν πόσοι ήταν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Ζευγάρι Ισπανών ταξιδιωτών δέχτηκε επίθεση στην Ινδία και η γυναίκα βιάστηκε ομαδικά από 7 άνδρες


Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο τα ξημερώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης