Τζάστιν Μπίμπερ: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση του Usher να εμφανιστεί μαζί του στο Super Bowl

Τζάστιν Μπίμπερ: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση του Usher να εμφανιστεί μαζί του στο Super Bowl

Οι θαυμαστές ήλπιζαν σε ένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης των δύο τραγουδιστών, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρούν μια μακρόχρονη φιλία

bieber-usher
Ο Usher ζήτησε από τον Τζάστιν Μπίμπερ να συμμετάσχει στο σόου του Super Bowl, αλλά ο τραγουδιστής απέρριψε την πρότασή του, καθώς «δεν το ένιωθε», σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Page Six.

Πριν από τη σημαντική αθλητική και μουσική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η μακροχρόνια φιλία του Μπίμπερ με τον Usher πυροδότησε φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι δύο τους πιθανόν να επανασυνδέονταν.

Αντ' αυτού, ο 29χρονος ποπ σταρ και η 27χρονη σύζυγός του Χέιλι, παρακολούθησαν το σόου του από τις επίσημες θέσεις μαζί με τον συνιδιοκτήτη των Fanatics, Μάικλ Ρούμπιν, στο στάδιο Allegiant στο Λας Βέγκας.
Μια πηγή της μουσικής βιομηχανίας δήλωσε: «Δεν υπάρχει κακό κλίμα μεταξύ του Usher και του Τζάστιν. Ο Τζάστιν απλά δεν ήταν έτοιμος για αυτό, απλά δεν το ένιωθε».

Ο Usher έκανε ό, τι μπορούσε για να προσπαθήσει να πείσει τον Μπίμπερ πληροφόρησαν οι πηγές, και ήθελε να δημιουργήσει μια στιγμή που να αποτίει φόρο τιμής στην κοινή τους ιστορία.

Ο 45χρονος σταρ συνέβαλε σημαντικά στην αρχή της καριέρας του Μπίμπερ, καθώς ο Usher βοήθησε τον νεαρό τότε τραγουδιστή να αποκτήσει παγκόσμια φήμη σε ηλικία μόλις 13 ετών. Αφού τον ανακάλυψε ο μεγιστάνας της μουσικής Σκούτερ Μπρον οι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν σε ένα ντουέτο με τίτλο «Somebody to Love» το 2010.
shutterstock_100389950__1_
Ο Usher και ο Τζάστιν Μπίμπερ το 2010

Κλείσιμο
Το 2019, ο Μπίμπερ μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με το άγχος. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του «Justice» μετά τη διάγνωσή του με το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Εκτός από ένα επώδυνο εξάνθημα, το σύνδρομο μπορεί να προκαλέσει παράλυση του προσώπου και απώλεια ακοής. Εκείνη την εποχή, ο μουσικός έγραψε ότι η περιοδεία «με επιβάρυνε πραγματικά».

Αλλά νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Μπίμπερ εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από έναν χρόνο, σε μια πριβέ συναυλία στο «Drake's History Club» στο Τορόντο, ενόψει του 2024 NHL All-Star Weekend.

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα τους σκοτώσω» φώναζε στην εταιρεία ο Αιγύπτιος - Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή

Η ιστορία της οικογένειας Καρνέση: Η Ελευσίνα, οι δικαστικές διαμάχες και η απώλεια του 2011 που τάραξε τις ισορροπίες

Νέο βίντεο του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή - «Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης