Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Η ομιλία της που συγκίνησε το πλήθος των SAG

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Η ομιλία της που συγκίνησε το πλήθος των SAG

Η θρυλικός ηθοποιός τιμήθηκε με το «Life Achievement Award» - «Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε τόση χαρά και μόνο που σας βλέπω όλους στην οθόνη» είπε ανάμεσα σε άλλα

streisand_252
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award στα 30ά ετήσια Screen Actors Guild Awards (SAG).

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν την 81χρονη Στρέιζαντ και να της δώσουν λουλούδια.

Μετά την εισαγωγή της Άνιστον και του Κούπερ, η σταρ του «Funny Girl» ανέβηκε στη σκηνή και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα και τις συγκινητικές αντιδράσεις αρκετών μελών του κοινού, όπως η Αν Χάθαγουεϊ, η Έμα Στόουν και η Τζόι Κινγκ, οι οποίες ήταν δακρυσμένες.

Δείτε το βίντεο
Barbra Streisand: Life Achievement Award Acceptance Speech | 30th Annual SAG Awards

«Είναι τόσο υπέροχο αυτό το βραβείο, γιατί ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα το πάρεις. Δεν χρειάζεται να κάθεσαι εκεί και να στριφογυρίζεις... Και αν δεν χρειάζεται να πάρεις ένα χαρούμενο πρόσωπο, "είμαι τόσο χαρούμενη που χάνω!". Τέλος πάντων, όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ», αστειεύτηκε.

Περνώντας σε πιο σοβαρά θέματα, η Στρέιζαντ αποκάλυψε ότι είναι περήφανη που είναι μέλος του σωματείου του SAG-AFTRA για πάνω από 60 χρόνια: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θυμάμαι να ονειρεύομαι να γίνω ηθοποιός ως έφηβη, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου στο Μπρούκλιν με ένα παγωτό με γεύση καφέ και ένα περιοδικό για ταινίες».

Αλλά στο τέλος, η Στρέιζαντ αφιέρωσε την ομιλία της για το συνολικό έργο της στον κινηματογράφο στους ηθοποιούς που βρίσκονταν ανάμεσά της στην αίθουσα. «Και πάνω απ' όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε τόση χαρά, βλέποντας σας όλους στην οθόνη», είπε ενώ χειροκροτούσε το πλήθος.
Κλείσιμο
Η SAG-AFTRA επιλέγει τον ηθοποιό που θα αναγνωρίσει αναζητώντας ένα μέλος που κατέχει τα «καλύτερα ιδανικά του επαγγέλματος του ηθοποιού». Το βραβείο ξεκίνησε το 1962 και απονεμήθηκε για πρώτη φορά στον Έντι Κάντορ.

Η Στρέιζαντ διαθέτει μια αξιοσημείωτη συλλογή διακρίσεων, έχοντας κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ, δέκα Grammy, πέντε βραβεία Emmy, τρία βραβεία Peabody και ένα βραβείο Tony. Επιπλέον, τα σκηνοθετικά εγχειρήματα της Στρέιζαντ, όπως τα «Yentl», «The Prince of Tides» και «The Mirror Has Two Faces», συγκέντρωσαν υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο, οι κόντρες και η ψηφοφορία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Πλέον μετράει η προσωπικότητα - Μια 39χρονη Ιρανή που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών αναδείχθηκε Μις Γερμανία

Σκότωσε έναν πατέρα που υπεραγαπούσε τα παιδιά του χωρίς λόγο, λέει η αδερφή του θύματος στην Αγία Βαρβάρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης