Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: Ξέρουμε το φύλο του μωρού

«Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι» δήλωσε - Δείτε το βίντεο

spiropoyloy433
Η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, με την παρουσιάστρια να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της και στα τηλεοπτικά συνεργεία που τη συνάντησαν σε εκδήλωση.

Η ίδια είπε στις κάμερες των εκπομπών, ότι: «Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη! Η μαμά μου με βοηθάει πολύ με το παιδί. Δεν λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο, είναι μια πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται… Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czc8iw9ibmj5)


Η εμφάνιση με τη φουσκωμένη κοιλιά της
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τα νέα υπήρξαν το τελευταίο διάστημα κοινό μυστικό. Η εμφάνισή της το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μια νέα δημόσια εμφάνιση στο Green Park, ιδιοκτησία του συζύγου της, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε φωτογραφίες:

spiropoulou__1_
spiropoulou__2_
spiropoulou__3_
spiropoulou__4_

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε άλφα γραμμή που κάλυπτε την φουσκωμένη της κοιλιά, μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κράτησαν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, Βλάσση, πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού: «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Αν έρθει δεύτερο παιδί, ευπρόσδεκτο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης