Ντοβ Κάμερον - Νταμιάνο Νταβίντ: Μαζί σε αγώνα μπάσκετ

Ντοβ Κάμερον - Νταμιάνο Νταβίντ: Μαζί σε αγώνα μπάσκετ

Το ζευγάρι, που επισημοποίησε τη σχέση του πριν από λίγες ημέρες, φωτογραφήθηκε σε πρόσφατη έξοδο

cameron-david
Η Ντοβ Κάμερον και ο Νταμιάνο Νταβίντ των «Måneskin» έκαναν μια δημόσια έξοδο.

Το ζευγάρι - που πρόσφατα έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - βγήκε το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει τους Los Angeles Lakers να νικούν τους Detroit Pistons στην Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες.

Η 28χρονη Κάμερον φόρεσε τζιν και ένα δερμάτινο μπουφάν με μαύρες, κίτρινες και λευκές ρίγες, ενώ ο 25χρονος Ντέιβιντ φόρεσε λευκό αμάνικο μπλουζάκι και χακί παντελόνι. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και χαρούμενοι καθώς παρακολουθούσαν τον αγώνα μπάσκετ, καθώς ο Νταβίντ έβαλε το χέρι του γύρω από τον ώμο της Κάμερον.
Κλείσιμο
Η έξοδος αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους καθώς περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί στο ετήσιο γκαλά Pre-Grammy του Clive Davis στις 3 Φεβρουαρίου. Έπειτα παρευρέθηκαν σε ένα after-party.

Η Κάμερον και ο Νταβίντ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι βγαίνουν τον Σεπτέμβριο, όταν φωτογραφήθηκαν στη συναυλία των Måneskin στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Αργότερα, η Κάμερον εντοπίστηκε ξανά σε μια συναυλία στη Βραζιλία και τον Νοέμβριο το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται στην παραλία Bondi Beach στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ιταλικό περιοδικό Chi και κυκλοφόρησαν στο X (πρώην Twitter).

Ο Νταβίντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά του Τζόρτζια Σολέρι τον Ιούνιο. Η Κάμερον, εντωμεταξύ, συνδέθηκε ερωτικά τελευταία με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Descendants», Τόμας Ντόχερτι. Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2020.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης - Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης