Ντοβ Κάμερον - Νταμιάνο Νταβίντ: Παθιασμένα φιλιά και χέρι - χέρι στην παραλία - Φωτογραφίες

Ντοβ Κάμερον - Νταμιάνο Νταβίντ: Παθιασμένα φιλιά και χέρι - χέρι στην παραλία - Φωτογραφίες

Παπαρατσικές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις φήμες που εδώ και εβδομάδες ήθελαν την ηθοποιό και τον τραγουδιστή να είναι σε σχέση

damiano_david
Εδώ και εβδομάδες οι φήμες ήθελαν την Ντοβ Κάμερον και τον Νταμιάνο Νταβίντ να είναι ζευγάρι! Παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το ιταλικό περιοδικό Chi δείχνουν την 27χρονη ηθοποιό και τον 24χρονο τραγουδιστή των Maneskin να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Σε άλλα στιγμιότυπα το ζευγάρι εθεάθη να κάνει βόλτα χέρι χέρι κατά μήκος της παραλίας. Οι φήμες για τον Νταμιάνο και την Ντοβ κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, όταν εκείνη εθεάθη να φεύγει από τη συναυλία του Maneskin στη Βραζιλία.
 
Στο παρελθόν οι παπαράτσι έπιασαν την Ντοβ να παρακολουθεί τη συναυλία του ιταλικού ροκ συγκροτήματος και στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2023. Υπήρξαν αργότερα ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα πάρτι.

Ποια είναι η Ντοβ Κάμερον
Κλείσιμο
Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1996 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Liv και Maddie Rooney στην κωμική σειρά του Disney Channel Liv and Maddie, και ως Mal, την κόρη της Maleficent, στις πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel Descendants και τις συνέχειές της.

Η Κάμερον ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, όπως οι Les Misérables και The Secret Garden. Το 2012, συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του Disney Channel Bits and Pieces, η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ισχυροί άνεμοι έριξαν το 12μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά από τον Λευκό Οίκο


Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της


Τα αποκαλυπτήρια των «11»: Η ισορροπία με Ομπρέλα και η έκπληξη με Πέρκα - Γιατί απουσιάζει η Αχτσιόγλου;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης