Κρατερός Κατσούλης: Πιο πολύ έβλεπα την Κατερίνα Καραβάτου, επειδή δουλεύαμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες

Κρατερός Κατσούλης: Πιο πολύ έβλεπα την Κατερίνα Καραβάτου, επειδή δουλεύαμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες

«Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας στο πρωινό» εξήγησε

krateros-katsoulis
Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην τηλεόραση, αλλά και τη συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Το πρωινό ήταν 3,5-4 χρόνια περίπου στο Έψιλον κι άλλα τόσα στο Star. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απαιτητική εμπειρία. Όπως πολύ καλά γνωρίζεται, μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή έχει πολλές απαιτήσεις».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz6e0e71vgjl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ την παρομοίαζα πάντα με διπλή παράσταση στο θέατρο, γιατί ήταν αρκετές ώρες και ξυπνούσσα πολύ νωρίς. Ξεκινούσαμε στις 9:00, αλλά αυτό σήμαινε ότι ξυπνούσες 6:30. Η ενέργεια που αντιλαμβανόμουν ότι χρειαζόταν για να έχει όλο αυτό το fan, ήταν τεράστια».

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν θα ξαναέμπαινε στην ίδια διαδικασία. «Πέρασα ωραία, το διασκέδασα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Όσο αυτό εδραιωνόταν με έναν τρόπο, σταματούσε η υπόλοιπη δραστηριότητά μου. Δεν μπορούσα να είμαι στη μυθοπλασία, να υπερασπιστώ έναν βασικό ρόλο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσα και με ρωτούσαν πότε θα τελειώσω με αυτή την ιστορία», εξηγεί.

Έπειτα, όπως λέει, ξεκίνησε να αντιμετωπίζει δυσκολίες και στο θέατρο. «Μετά άρχισα να έχω δυσκολία και με το θέατρο, γιατί αν κοιμάσαι 00:30-01:00, δεν μπορείς να ξεκουραστείς μέσα σε 5 ώρες», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz6exjjws2l5)

Τέλος, αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου. «Δεν έπαιξε κάποιον ρόλο στο διαζύγιό μας η συνύπαρξή μας με την Κατερίνα στο πρωινό. Τότε έλεγα ότι πιο πολύ βλέπω την Κατερίνα, επειδή δουλεύουμε μαζί παρά τις υπόλοιπες ώρες», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης - Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης