Met Gala 2024: Ανακοινώθηκαν οι 4 παρουσιαστές

Met Gala 2024: Ανακοινώθηκαν οι 4 παρουσιαστές

Οι Tζένιφερ Λόπεζ, Ζεντάγια, Bad Bunny και Κρις Χέμσγουορθ θα παρουσιάσουν τη σημαντική εκδήλωση μόδας στις 6 Μαΐου

met-gala-2024
Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, η Vogue ανακοίνωσε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ζεντάγια, ο Bad Bunny και ο Κρις Χέμσγουορθ θα είναι οι επίσημοι συμπαρουσιαστές του Met Gala 2024, μαζί με την Άννα Γουίντουρ που διοργανώνει την εκδήλωση εδώ και δεκαετίες.

Το φετινό gala που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου θα τιμήσει τη vintage μόδα και τα παλιά παραμύθια με θέμα «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion». Η ανακοίνωση αποκάλυψε επίσης τον επίσημο ενδυματολογικό κώδικα: «Ο κήπος του χρόνου».
Ενώ, η Λόπεζ και η Ζεντάγια είναι συχνές καλεσμένες του Met Gala - καθώς συχνά κλέβουν την παράσταση με μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της βραδιάς - ο Bad Bunny είναι σχετικά καινούργιος, έχοντας συμμετάσχει στα λεγόμενα «Όσκαρ μόδας» μόνο δύο φορές μέχρι στιγμής.

Κλείσιμο
Αυτό θα σηματοδοτήσει επίσης το πρώτο Met Gala του Χέμσγουορθ.

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα όταν άκουσαν ότι η 27χρονη Ζεντάγια επιλέχθηκε για την παρουσίαση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παρευρεθεί στη μεγάλη εκδήλωση μόδας από το 2019 - με έναν να σχολιάζει στην ανάρτηση της Vogue στο Instagram: «Η ΖΕΝΤΑΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Η Ζεντάγια θα πρέπει να είναι συμπαρουσιάστρια κάθε χρόνο».

Κάποιοι δεν ήταν ενθουσιασμένοι με το θέμα, με έναν να παραπέμπει στην ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada» και να ειρωνεύεται: «Φλοράλ για την άνοιξη... πρωτοποριακό!».
AP24046803345954
Bad Bunny, Κρις Χέμσγουορθ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ζεντάγια

Ο δημιουργικός διευθυντής της Loewe, Τζόναθαν Άντερσον, και ο διευθύνων σύμβουλος της TikTok, Σου Ζι Τσιού, θα είναι επίτιμοι συμπαρουσιαστές, καθώς η ισπανική εταιρεία πολυτελών ειδών αναλαμβάνει την εκδήλωση.

Στη συνοδευτική έκθεση θα παρουσιαστούν 250 ενδύματα από τη μόνιμη συλλογή του Ινστιτούτου Κοστουμιών, ορισμένα από τα οποία έχουν δει σπάνια το φως της δημοσιότητας. Επίσης, θα ενσωματώσει «στοιχεία όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το GCI και άλλα, ενώ θα παίζει με θέματα της γης, της θάλασσας και του ουρανού», σύμφωνα με τη Vogue.

«Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια ωδή στη φύση και τη συναισθηματική ποιητική της μόδας», δήλωσε ο Άντριου Μπόλτον, ο υπεύθυνος επιμελητής. «Ένα πράγμα που ελπίζω ότι αυτή η έκθεση θα ενεργοποιήσει είναι αυτή η αισθητηριακή εκτίμηση της μόδας».

Φωτογραφίες: ASSOCIATED PRESS


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα

Καρδούλες, αγκαλιές αλλά και επεισόδια για την ψήφιση του γάμου των ομοφύλων στη Βουλή - Δείτε φωτογραφίες

39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης - Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης