Κατερίνα Στικούδη: Οι δηλώσεις του συζύγου της λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους

Κατερίνα Στικούδη: Οι δηλώσεις του συζύγου της λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους

«Είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια» είπε ο Βαγγέλης Σερίφης για την τραγουδίστρια

serifis_stikoudi
Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το δεύτερο παιδί της, την Τετάρτη 14 Φερβουαρίου και ο Βαγγελής Σερίφης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου γιου τους.

Ο παραγωγός έκανε δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα» που προβλήθηκαν στο «Πάμε Δανάη». Ο ίδιος είπε ότι:  «Όλα καλά! Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ δυνατή, δεν μασάει τίποτα και όλα πήγαν τέλεια. Από ότι φαίνεται είναι καλά και οι δυο. Νίκο θα τον πούμε, από τον μπαμπά της Κατερίνας. Αφού τελειώσαμε με τον ένα παππού θα έχουμε και τον άλλον. Έχουμε άγχος και εννοείται ο ρόλος του άνδρα, όπως έχω ξαναπεί, είναι λίγος άχαρος σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά εδώ στεκόμαστε σε όλη τη διαδικασία που περνάει κάθε γυναίκα, που είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που υπάρχει στη ζωή».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5ibr0e227d)

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 700 γραμμαρίων, με φυσιολογικό τοκετό, όπως και στο πρώτο της παιδί, μέσα σε 2 περίπου ώρες από την άφιξή της σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

«Μακάρι να κάνουμε ομάδα μπάσκετ»

Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα Στικούδη είχε πει ότι δεν θα ήταν αρνητική στο να φέρει ακόμα ένα παιδί στον κόσμο. «Δεν είμαι αρνητική, μακάρι να κάνουμε μια ομάδα μπάσκετ. Μου αρέσει να ακούω καθημερινά να με φωνάζει κάποιος "μαμά". Δεν με φοβίζει καθόλου», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, προλαβαίνει κανονικά το πρόγραμμά της και πολλές φορές, παίρνει τον γιο της μαζί της στις υποχρεώσεις της. «Τρέχω παντού με τον μικρό. Και μπάλα και δραστηριότητες και πάρκα και γήπεδα, μέσα σε όλα. Με τον Βύρωνα είναι σαν να ξαναγέννησα τον άντρα μου. Έφερα στη ζωή ένα αγοράκι που του μοιάζει και έχω τρελαθεί. Κι ας μου έλεγε ο Βαγγέλης "τα αγοράκια μοιάζουν στις μαμάδες τους". Βγήκε ίδιος, οι γκριμάτσες του, όλα. Είναι πολύ συγκινητικό», ανέφερε.

Τέλος, η τραγουδίστρια είχε πει, πως στο παρελθόν δεν περνούσε από το μυαλό της ότι θα γίνει μητέρα. «Αγαπούσα τα παιδάκια πάρα πολύ, μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσαν, οι αγκαλιές, αλλά μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα κάνω παιδιά. Όμως, πάντα έλεγα ότι αν ποτέ κάνω παιδί και είναι αγοράκι, θα το πω Βύρωνα. Και γνωρίζω τον Βαγγέλη, ο πατέρας του λέγεται Βύρωνας, και λέω "εσύ είσαι! Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα άλλο". Βύρωνας είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο
IMG_2886
Η Κατερίνα Στικούδη στα MadWalk τον Νοέμβριο του 2023

Η τελευταία ανάρτηση πριν γεννήσει
Λίγες μέρες πριν γεννήσει, η Κατερίνα Στικούδη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο. Σε αυτό, ακούγεται να ερμηνεύει στο πιάνο την επιτυχία του Τζον Μπον Τζόβι, «Livin On A Prayer». Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ με την κοιλιτσα αυτή… 🤰❤️ Ένα αγαπημένο τραγούδι, το αφιερώνω σε όλους με πολύ αγάπη!!!».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα: Σεβαστείτε το πένθος μας

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης