Μάικλ Τζάκσον: Η πρώτη φωτογραφία του ανιψιού του από την επερχόμενη βιογραφική ταινία

Μάικλ Τζάκσον: Η πρώτη φωτογραφία του ανιψιού του από την επερχόμενη βιογραφική ταινία

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζαφάρ Τζάκσον στον ρόλο του βασιλιά της ποπ θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου του 2025

michael_jackson_movie
Ο Τζαφάρ Τζάκσον έχει τεράστια ομοιότητα με τον θείο του, Μάικλ Τζάκσον, στην πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη βιογραφία του βασιλιά της ποπ, «Michael», που κυκλοφόρησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Στην εικόνα, ο 27χρονος Τζαφάρ φοράει ένα διάσημο look του Μάικλ από τη δεκαετία του 1990: ένα λευκό πουκάμισο πάνω από ένα λευκό αμάνικο και μαύρο παντελόνι, με τα μαλλιά του δεμένα πίσω σε χαμηλή αλογοουρά καθώς τραγουδάει στη σκηνή.

«Με τον Τζαφάρ, κάθε βλέμμα, κάθε νότα, κάθε χορευτική κίνηση είναι ο Μάικλ», δήλωσε ο παραγωγός Γκρέιαμ Κινγκ. «Ενσαρκώνει τον Μάικλ με τρόπο που κανένας άλλος ηθοποιός δεν θα μπορούσε».

Δείτε τη φωτογραφία

Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά πρόσθεσε: «Έχουμε συγκεντρώσει μια απίστευτη ομάδα καλλιτεχνών για αυτό το έργο - μαλλιά και μακιγιάζ, κοστούμια, φωτογραφία, χορογραφία, φωτισμός, τα πάντα - και κάποιοι που γνώριζαν και συνεργάστηκαν με τον Μάικλ επανενώνονται για αυτή την ταινία».

«Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Τζαφάρ είναι αυτός που ενσαρκώνει τον Μάικλ. Πηγαίνει πέρα από τη φυσική ομοιότητα. Είναι το πνεύμα του Μάικλ που βγαίνει με έναν μαγικό τρόπο. Πρέπει να το ζήσεις για να το πιστέψεις», δήλωσε ο 58χρονος σκηνοθέτης.

Η φωτογραφία απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Κέβιν Μαζούρ, ο οποίος δήλωσε στην ανακοίνωση: «Όταν έφτασα για την πρώτη μου μέρα στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος - ήταν σαν την πρώτη φορά που πήγα σε περιοδεία για να φωτογραφίσω τον Μάικλ Τζάκσον».
Κλείσιμο
«Όταν μπήκα στο πλατό, ένιωσα σαν να είχα γυρίσει πίσω στον χρόνο και να έμπαινα στο στάδιο για να γυρίσω την περιοδεία. Βλέποντας τον Τζαφάρ να ερμηνεύει, σκέφτηκα: "Ουάου, είναι ο Μάικλ"», πρόσθεσε ο Μαζούρ.

Και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που μοιάζει και συμπεριφέρεται, οι τρόποι του, τα πάντα - είναι ο Μάικλ Τζάκσον. Για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να δει τον Μάικλ να εμφανίζεται ζωντανά κατά τη διάρκεια της ζωής του - έτσι ήταν».

Ο Τζαφάρ θα πλαισιωθεί από τον υποψήφιο για Όσκαρ Κόλμαν Ντομίνγκο, Νία Λονγκ και Μάιλς Τέλερ.

Η ταινία «Michael» θα βγει στις αίθουσες στις 18 Απριλίου 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

«Είναι δυνατόν να θέλω το κακό του Άδωνι και του Πορτοσάλτε;» είπε ο Βλάχος - Δεν τραγούδησε χθες τον επίμαχο στίχο

Οι διάλογοι του τμηματάρχη που χρηματιζόταν στην Εύβοια: Να το κάνουμε χιλιαρικάκι; - Δεν γίνονται τζάμπα αυτές οι δουλειές


Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας μέχρι και το Σάββατο - Πολύ ισχυροί βοριάδες σήμερα στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης