Μαριάντα Πιερίδη: Επιβεβαίωσε το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κατριβέση

Μαριάντα Πιερίδη: Επιβεβαίωσε το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κατριβέση

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις» είπε, ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια

pieridi-katrivesis
Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν τον χωρισμό της Μαριάντας Πιερίδη από τον Δημήτρη Κατριβέση, μερικούς μήνες μετά την κρίση που είχαν περάσει στον γάμο τους και για την οποία είχαν μιλήσει δημόσια.

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου τελικά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της και διευκρίνισε πως διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους.

Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή να είμαι εγώ κάπου αλλού. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, "ναι, δεν είμαστε πια μαζί"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx1ycsypz21)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό».

Στο τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται σουηδικό. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως, δεν ξέρω. Αλλα όταν έχεις μια δουλειά που πάει πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά ενός εκ των δύο... Είναι μια δουλειά που την έχουμε μαζί από το 2016».

Ο γάμος τους και η επιχείρηση στην Τήνο
Η τραγουδίστρια και ο σεφ παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017 στον Άγιο Δημήτριο τον Λουρμπαδιάρη στο Θησείο. Η ίδια έχει έναν γιο, τον Νικόλα, από τον προηγούμενο γάμο της, ο οποίος ζούσε μαζί της.

«Ο σύζυγος μου είναι σαν μπαμπάς για τον Νικόλα, τον έζησε από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Η σύζυγος του πρώην μου είναι έγκυος τώρα, οπότε θα αποκτήσει και αδερφάκι. Είμαστε μια χαρούμενη σουηδική οικογένεια. Έχουμε πολύ καλές επαφές. Δεν πήγαμε στον γάμο τους, αλλά τους πήγα στον γυναικολόγο μου» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε παλαιότερες δηλώσεις της.

201701231202230_6918_DIMITRIS_KATRIVESIS_MARIANTA_PIERIDI_2212017
Ο Δημήτρης Κατριβέσης μιλώντας για τη σχέση του με το παιδί της συζύγου του είχε δηλώσει: «Θέλω με τον Νικόλα είναι να είμαστε κολλητοί. Αναρωτιέμαι πολλές φορές ποσά "όχι" πρέπει να πω».

Οι δυο τους διατηρούν μαζί μαγαζί εστίασης στην Τήνο. «Συνήθως δεν είναι πολύ καλό να συνεργάζεσαι με τον σύντροφο σου αλλά από την άλλη και οι δύο δουλειές μας δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν» είχε πει η Μαριάντα Πιερίδη.


Ειδήσεις σήμερα:

Σωσίβιο στα think tanks ψάχνει ο Κασσελάκης μετά τα τρακτέρ και τις κόντρες με Παππά και Πολάκη

Γιατί ο εγκέφαλός μας δεν θέλει να κάνουμε γυμναστική - Πώς να ασκηθούμε ακόμα και όταν δεν θέλουμε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης