Αδελφοί Κοέν: Ενώνονται και πάλι για μια ταινία τρόμου - Πολύ αιματηρή, τη χαρακτήρισε ο Ίθαν Κοέν

Αδελφοί Κοέν: Ενώνονται και πάλι για μια ταινία τρόμου - Πολύ αιματηρή, τη χαρακτήρισε ο Ίθαν Κοέν

Το διάσημο σκηνοθετικό ντουέτο έχει να συνεργαστεί μαζί από το 2018

coen_brothers
Οι αδελφοί Κοέν φέρονται να πρόκειται να συνεργαστούν για πρώτη φορά από το 2018 για μια ταινία τρόμου που περιγράφεται ως «πολύ αιματηρή» και «τρομερά αστεία» από τον Ίθαν Κοέν.

Ο Ίθαν μιλούσε σε ένα Master Class «σε συζήτηση» με τον κριτικό κινηματογράφου Kaleem Aftab στο Tromso της Νορβηγίας, στο οποίο συμμετείχε επίσης η Tricia Cooke. Εκεί επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο αδελφός του Τζόελ έχουν ήδη γράψει το σενάριο για μια ταινία τρόμου που ο Ίθαν χαρακτήρισε ως «μια καθαρή ταινία τρόμου, και γίνεται πολύ αιματηρή. Αν σας αρέσει το "Blood Simple", νομίζω ότι θα σας αρέσει».
Έχοντας δουλέψει για τελευταία φορά ως σκηνοθετικό δίδυμο με την ταινία «The Ballad of Buster Scruggs» το 2018, προτού αποτολμήσουν σόλο πρότζεκτ, η επανένωση των αδελφών ήταν ένα γεγονός που αναμενόταν με μεγάλη προσμονή από τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο. Το εμβληματικό σκηνοθετικό ντουέτο είναι υπεύθυνο για μερικές κλασικές ταινίες όπως τα «Fargo», «No Country for Old Men» και «The Big Lebowski».

Κλείσιμο
Ο Ίθαν πάντως συνεχίζει να σημειώνει ότι ενώ η προετοιμασία για την ταινία έχει γίνει, ίσως χρειαστεί να περιμένουν πρώτα να τελειώσει ο Τζόελ ένα άλλο πρότζεκτ πριν ξεκινήσουν την παραγωγή.

Εντωμεταξύ, η τελευταία σόλο δουλειά του Ίθαν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα με τον τίτλο, «In Drive Away Dolls». Η σύνοψη της πλοκής έχει ως εξής: Η Τζέιμι, ένα ανεμπόδιστο ελεύθερο πνεύμα μετανιώνει για τον χωρισμό από τη σύντροφό της και η σεμνή φίλη της Μαριάν χρειάζεται απεγνωσμένα χαλάρωση. Σε αναζήτηση μιας νέας αρχής, οι δύο τους ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο ταξίδι με το αυτοκίνητο στο Ταλάχασι, αλλά τα πράγματα πάνε γρήγορα στραβά όταν συναντούν μια ομάδα αδέξιων εγκληματιών στην πορεία.
DRIVE-AWAY DOLLS - Official Trailer - Only In Theaters February 23

Στο «In Drive Away Dolls» πρωταγωνιστούν οι Μάργκαρετ Κουάλι, Μπίνι Φέλντσταιν, Τζέραλντιν Βισουανάθαν, Κόλμαν Ντομίνγκο, Πέδρο Πασκάλ και Ματ Ντέιμον.

Το «In Drive Away Dolls» βγαίνει στις αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Greek Mafia: Αναζητούν ομογενή από το Ουζμπεκιστάν για τη δολοφονία Σκαφτούρου - Νέο ένταλμα σύλληψης

Εκκλησία: Τα «στρατόπεδα» της Ιεραρχίας για τη βάπτιση των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω, δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης