Αθηναΐς Νέγκα για Γιώργο Νταλάρα: Βγάζει έναν σνομπισμό που δεν με πείθει καθόλου

Αθηναΐς Νέγκα για Γιώργο Νταλάρα: Βγάζει έναν σνομπισμό που δεν με πείθει καθόλου

«Γενικώς με τον Νταλάρα δεν συμφωνώ, όμως στο κομμάτι των δημοσιογράφων συμφωνώ» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

negka-dalaras
Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα ως προς τους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Αρχικά, η Αθηναΐς Νέγκα ανέφερε: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα, γιατί γενικά δεν συμφωνώ με τον Νταλάρα. Ως προς το κομμάτι των δημοσιογράφων όμως συμφωνώ. Για όλα τα υπόλοιπα, για τον Ρουβά, κτλ., δεν συμφωνώ μαζί του καθόλου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Το να λες ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει κάτι και να επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα από τους άλλους είναι ένας σνομπισμός που εμένα δεν με πείθει καθόλου. Αλλά για τους δημοσιογράφους συμφωνώ και συμφωνώ ακόμα περισσότερο γιατί είμαι συνάδελφός σας και θεωρώ ότι δεν μας αξίζει αυτό, θεωρώ ότι μας αξίζει να είμαστε δημοσιογράφοι, να κάνουμε κανονικά τις ερωτήσεις μας, να κάνουμε το επάγγελμά μας όπως πρέπει».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrw290ow6gh)

Στη συνέχεια, τόνισε: «Βέβαια γνωρίζω ότι οι νεότεροι συνάδελφοι πιέζονται από τους αρχισυντάκτες τους να κάνουν τη δουλειά με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει».

Σε ανάρτηση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα στο Twitter, έγραψε: «O συγχωρεμένος Τζίμης Πανούσης, είχε καταλάβει πολύ σωστά την επίπτωση του Νταλάρα και των εκατομμυρίων Νταλαροειδών στην ελληνική κοινωνία».

Όταν ρωτήθηκε ως προς αυτό, απλώς είπε: «Αχ, είναι τόσο σαφές που νομίζω ότι αν σας το αναλύσω θα χάσει τη νοστιμιά του».

Τέλος, η Αθηναΐς Νέγκα ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της λέγοντας: «Γενικώς με τον Νταλάρα δεν συμφωνώ. Δεν αισθάνομαι ότι ο Νταλάρας ξέρει καλύτερα από τους άλλους. Όμως αισθάνομαι - και μην το κόψετε αυτό - ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι σε καλό δρόμο και αυτό το λέω με αγάπη για το επάγγελμα. Ξέρω ότι οι νεαροί συνάδελφοι που είναι με το μικρόφωνο στο χέρι δεν φταίνε και δεν ευθύνονται».

Ειδήσεις σήμερα:

Greek Mafia: Αναζητούν ομογενή από το Ουζμπεκιστάν για τη δολοφονία Σκαφτούρου - Νέο ένταλμα σύλληψης

Εκκλησία: Τα «στρατόπεδα» της Ιεραρχίας για τη βάπτιση των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα σε βρω, δεν θα σε αφήσω, λέει στη γυναίκα που θεωρεί ότι την «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης