Τζιμ Κάρεϊ: Γιόρτασε τα 62α γενέθλιά του σε πάρτι με διάσημους κωμικούς φίλους

Τζιμ Κάρεϊ: Γιόρτασε τα 62α γενέθλιά του σε πάρτι με διάσημους κωμικούς φίλους

Ο ηθοποιός διοργάνωσε ένα γενέθλιο δείπνο στο οποίο ήταν καλεσμένοι ανάμεσα σε άλλους, ο Άνταμ Σάντλερ, ο Ντέιβιντ Σπέιντ και ο Τζίμι Κίμελ

carrey_-_spade_-_sadler
Ο Τζιμ Κάρεϊ γιόρτασε τα γενέθλιά του, καθώς έγινε 62 χρονών.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ο Ντέιβιντ Σπέιντ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τους εορτασμούς των γενεθλίων του Κάρεϊ σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram και έδειχνε τον πρωταγωνιστή του «Truman Show» να χαμογελά μαζί με τον 59χρονο Σπέιντ και τον Άνταμ Σάντλερ σε ένα δείπνο.

«Χρόνια πολλά στον Τζιμ Κάρεϊ που με έχει κάνει να γελάω εντός και εκτός γηπέδου τόσες πολλές φορές», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας ο 59χρονος ηθοποιός και κωμικός. «Τόσο ωραίος τύπος. Σπάνια βάζω το emoji της τούρτας, αλλά σήμερα θα το κάνω».

«Πάρα πολλά ταλέντα για ένα δωμάτιο!» έγραψε ο Ρομπ Λόου κάτω από την ανάρτηση.


419560832_379687081320003_4341719383207010555_n

Εντωμεταξύ, ο συνάδελφός του κωμικός, Τζεφ Ρος, μοιράστηκε επίσης μια σειρά από στιγμιότυπα από τους εορτασμούς στο Instagram και αποκάλυψε ότι υπήρχαν πολλά ακόμη διάσημα πρόσωπα εκεί για να γιορτάσουν τον Κάρεϊ.

Μαζί με τους Σπέιντ, Σάντλερ και Ρος, στο πάρτι παρευρέθηκαν οι Τζίμι Κίμελ, Σεθ Γκριν, Χάουι Μάντελ, Κρεγκ Ρόμπινσον, Μπεν Σουάρτζ, Κάρι Ελβς και Πολ Βίνσεντ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης