Τζιμ Κάρεϊ: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Grinch

Τζιμ Κάρεϊ: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Grinch

Ο διάσημος κωμικός υποδύθηκε τον χαρακτήρα στο κλασικό χριστουγεννιάτικο έργο του 2000

jim_carrey
Ο Τζιμ Κάρεϊ απάντησε στις φήμες σχετικά με την επιστροφή του ως Grinch σε μια συνέχεια της χριστουγεννιάτικης ταινίας του 2000, «How the Grinch Stole Christmas».

Δημοσιεύματα του «Giant Freaking Robot» ανέφεραν ότι ο 61χρονος ηθοποιός θα επαναλάβει το ρόλο του ως ο κακότροπος πράσινος χαρακτήρας από την ταινία του Ρον Χάουαρντ. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Κάρεϊ διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια για την επιστροφή του ως Grinch.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να μην εκπλήσσει κάποιους, καθώς ο Κάρεϊ είχε εκφράσει στο παρελθόν την αδιαφορία του για τα σίκουελ, θεωρώντας τα κυρίως ως εμπορικές προσπάθειες.
Κλείσιμο
Αναλυτικότερα, μιλώντας στο CinemaBlend το 2017, ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι τα σίκουελ είναι μια λειτουργία του εμπορίου ως επί το πλείστον. Τουλάχιστον τα δύο που έχω κάνει, ήταν χαρακτήρες που μου άρεσε να κάνω, αλλά βρήκα τον εαυτό μου να παπαγαλίζει σχεδόν τον εαυτό μου σε εκείνο το σημείο».

Και είχε προσθέσει: «Όταν βάζεις 10 χρόνια ανάμεσα σε σένα και την τελευταία φορά που το έκανες, ξαφνικά σκέφτεσαι: "Πώς το έκανα πάλι αυτό;"... Έτσι, μιμείσαι την αρχική σου έμπνευση».

Το 2022, ο Τζιμ Κάρεϊ ανακοίνωσε την «απόσυρσή» του από την υποκριτική μετά την κυκλοφορία του «Sonic The Hedgehog 2», θεωρώντας ότι είχε καταφέρει αρκετά στην καριέρα του. Επίσης, έβγαλε στην αγορά την έπαυλή του στο Λος Άντζελες, την οποία αποκαλούσε «καταφύγιο» για σχεδόν 30 χρόνια, έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 28,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά τις προηγούμενες φήμες, φαίνεται ότι οι θαυμαστές δεν θα τον δουν να φοράει ξανά τη στολή του Grinch σε μια συνέχεια του αγαπημένου κλασικού χριστουγεννιάτικου έργου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%!

Θεσσαλονίκη: «Ενήργησε μόνος του» λέει η διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου για την περίεργη ληστεία σε κέντρο αισθητικής

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των διασωστών για τη 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά: «Από τη μύτη της έβγαινε καφέ υγρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης