Πολ Γουόκερ: Είχε απορρίψει προσφορά 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον Σούπερμαν, επειδή δεν του άρεσε το κοστούμι

Πολ Γουόκερ: Είχε απορρίψει προσφορά 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον Σούπερμαν, επειδή δεν του άρεσε το κοστούμι

«Δεν είμαι εγώ» είχε πει ο αδικοχαμένος ηθοποιός

paul-walker-
Ο Πολ Γουόκερ, γνωστός για τον ρόλο του ως Brian O'Conner στη σειρά ταινιών «Fast & Furious», απέρριψε 10 εκατομμύρια δολάρια το 2003, όταν του προτάθηκε ο ρόλος ενός από τους πιο διάσημους υπερήρωες στην ιστορία.

Ο ηθοποιός που σκοτώθηκε το 2013 σε τροχαίο, αρνήθηκε να υποδυθεί τον Σούπερμαν. Ο Ματ Λούμπερ, ο μάνατζερ του Γουόκερ και ο Όουκλεϊ Λέμαν, ο κασκαντέρ του, είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ηθοποιού, «I Am Paul Walker».

«Νομίζω ότι ήταν μια συμφωνία 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ήταν ο πρώτος. Ήθελε να το κάνει, ήξερα ότι σκεφτόταν να το κάνει», εξήγησε ο Λούμπερ.

«Εγώ γνώριζα ότι δεν ήθελε να κάνει τρεις ή τέσσερις [ταινίες] Σούπερμαν και να είναι ο Σούπερμαν για το υπόλοιπο της ζωής του», συνέχισε ο Λέμαν.

Κλείσιμο
Ο Πολ Γουόκερ δοκίμασε μάλιστα και το κοστούμι του Σούπερμαν και τότε συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν για εκείνον: «"Έχω ένα "S", έχω μια κάπα, μπότες, καλσόν ... δεν είμαι εγώ. Θα φύγω από εδώ. Πρέπει να φύγω". Και έφυγε», αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Ο Γουόκερ είχε πει εκείνη την εποχή στους Chicago Sun-Times: «Ναι, θα μπορούσα να είχα κερδίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτό το franchise. Θα μπορούσα πιθανώς να είχα αγοράσει τον δικό μου στόλο τζετ ή το δικό μου νησί» και τόνισε:

«Ξέρεις τι; Δεν το χρειάζομαι. Η αγαπημένη μου μάρκα παπουτσιών για τρέξιμο κοστίζει 23 δολάρια. Σπάνια πληρώνω περισσότερα από 40 δολάρια για το τζιν μου. Βάζω ένα μπλουζάκι και αυτό μου κοστίζει 20 ή 10 δολάρια. Δεν χρειάζομαι ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να διαχειριστώ αυτόν τον τρόπο ζωής».

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα ο διάσημος καθηγητής του ΜΙΤ, Anant Agarwal: Ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια πρέπει να συνυπάρχουν


Η Έριν Μοριάρτι από το «Τhe Boys» το παράκανε με τις πλαστικές - Αντιδρούν οι φαν


«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης