Περικλής Λιανός: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου μιλάει άσχημα ο σκηνοθέτης και να σε έχει στα πατώματα

Περικλής Λιανός: Θεωρούνταν φυσιολογικό να σου μιλάει άσχημα ο σκηνοθέτης και να σε έχει στα πατώματα

«Τα πέρασα και τα αντιμετώπισα, άλλοτε βουλώνοντας το και κάνοντας υπομονή και άλλοτε φωνάζοντας και φεύγοντας» σχολίασε ο ηθοποιός

linaos
Ο Περικλής Λιανός μίλησε για την προσωπική του εμπειρία από κακοποιητικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συνεργασιών, σε πρόσφατη συνέντευξη.

Σχετικά με τέτοιου είδους συμπεριφορές που θεωρούνταν φυσιολογικές στο παρελθόν στον χώρο του θεάτρο, ο Περικλής Λιανός δήλωσε: «Θεωρούνταν φυσιολογικό ο σκηνοθέτης να σου μιλάει άσχημα, να σε έχει στα πατώματα, με την πεποίθηση ότι μέσα από αυτή την ταλαιπωρία, μέσα από το τσάκισμα του είναι σου, θα γίνεις καλύτερος ηθοποιός».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα «On Time»: «Πράγματα τα οποία εγώ ουδέποτε πίστευα, πόσω μάλλον τώρα. Είναι απαράδεκτα. Ευτυχώς δεν μου έχουν συμβεί ακραία πράγματα στον χώρο, αλλά κάποια πράγματα με άσχημες συμπεριφορές τα έχω ζήσει. Ήταν όμως πολύ λίγα αυτά τα περιστατικά. Τα πέρασα και τα αντιμετώπισα, άλλοτε βουλώνοντας το και κάνοντας υπομονή και άλλοτε φωνάζοντας και φεύγοντας από τις πρόβες».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Τσάπας: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του «Έλληνα Crypto»

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες - Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Αφιέρωμα Guardian στις Αιγές: Από τον «Παρθενώνα της Μακεδονίας» ξεκίνησε η δόξα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης