Περικλής Λιανός: «Με έξι επεισόδια τότε πήρα αυτοκίνητο, τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια»

Περικλής Λιανός: «Με έξι επεισόδια τότε πήρα αυτοκίνητο, τώρα παίρνεις 10 σουβλάκια»

«Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα» πρόσθεσε ο ηθοποιός

perikilis_lianos
Ο Περικλής Λιανός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απολαβές του στις παλιές σειρές που συμμετείχε, καθώς και για τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις.

Σχετικά με το αν κατάφερε ο ηθοποιός να δημιουργήσει μεγάλη περιουσία, κατά τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο Περικλής Λιανός απάντησε: «Με "Χάρι Ροκ", "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του", "Love Sorry". Με έξι επεισόδια από τη σειρά "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια».

Σε δήλωση του δημοσιογράφου ότι είχε μάθει για συναδέλφους που πρωταγωνίστησαν σε σειρές εκείνη την εποχή και με τρία μόνο επεισόδια αγόρασαν σπίτι, ο Περικλής Λιανός, σχολίασε: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το "Καφέ της Χαράς" πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».

Για το αν λαμβάνει ικανοποιητικό εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».

Τέλος, σχετικά με τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός, είπε: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Καταιγίδες και σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ο 14χρονος που σκότωσε 9 άτομα σε σχολείο στο Βελιγράδι ήταν «ήσυχο παιδί» από καλή οικογένεια 

Μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου σε νέα δημοσκόπηση μία σχεδόν εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης