Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και η Ράιλι Κίου θυμούνται την σταρ έναν χρόνο μετά τον θάνατό της

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και η Ράιλι Κίου θυμούνται την σταρ έναν χρόνο μετά τον θάνατό της

«Τώρα είσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου πατέρα» έγραψε η Πρισίλα σε ανάρτησή της

presleys
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ μνημονεύεται από την οικογένειά της έναν χρόνο μετά τον ξαφνικό θάνατό της από καρδιακή ανακοπή.

Η μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ, τίμησε τη μνήμη της στο πρώην Twitter βρίσκοντας «παρηγοριά» στη σκέψη της επανένωσής της με τον πατέρα της, Έλβις Πρίσλεϊ.

«Σήμερα είναι μια πολύ επίσημη μέρα», ξεκίνησε η 78χρονη και συνέχισε: «Έχει περάσει ένας χρόνος από τον θάνατό σου και δεν περνάει μέρα που να μη σε σκέφτομαι και να μη μου λείπεις. Αναπαύσου εν ειρήνη, Λίζα. Τώρα είσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου πατέρα. Μόνο αυτό... με παρηγορεί».
Κλείσιμο
Η μεγαλύτερη κόρη της Λίζα Μαρί, η Ράιλι Κίου, κατέφυγε επίσης τα social media για να θρηνήσει την απουσία της μητέρας της, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρό παιδί.

Μητέρα και κόρη φαινόταν να κάθεται σε ένα εστιατόριο, παίζοντας το παιχνίδι με τα μανταλάκια που συναντάμε συχνά στα εστιατόρια Cracker Barrel. Η Κίου χαμογελούσε στην κάμερα καθώς φορούσε μια φόρμα και είχε πλέξει μερικά από τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά στο πλάι. Εντωμεταξύ, η μητέρα της κοίταζε τον πίνακα φορώντας ένα ανοιχτό γκρι πουλόβερ με λαιμόκοψη και ένα μαύρο καπέλο.

Η Λίζα Μαρί έβαλε απλά στη λεζάντα της φωτογραφίας ένα κόκκινο emoji καρδιάς.


Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναχοπαίδι του Έλβις και της Πρισίλα, πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών στο West Hills Hospital and Medical Center στο Λος Άντζελες, αφού είχε τεθεί σε μηχανική υποστήριξη.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τούμπα στην τούμπα ο Κασσελάκης για τα ομόφυλα - Αδειάζει τον εαυτό του, τον Πολάκη και ξαναβάζει κομματική πειθαρχία

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μάνα του συντρόφου της δολοφονημένης Γεωργίας - «Να ομολογήσει αν το έχει κάνει - Να γεννήσω ένα τέρας;»

Κακοκαιρία: Σαββατοκύριακο με τσουχτερό κρύο - Σε ποιες περιοχές της Αττικής αναμένονται χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης