Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ο γιος της μιλάει για τον εθισμό του στη φαιντανύλη - Ξόδευε 3 χιλιάδες δολάρια τον μήνα σε ναρκωτικά

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ο γιος της μιλάει για τον εθισμό του στη φαιντανύλη - Ξόδευε 3 χιλιάδες δολάρια τον μήνα σε ναρκωτικά

«Η μητέρα μου με έσωσε» αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, ο Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι

presley-navarone
Ο γιος της Πρισίλα Πρίσλεϊ, Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι, έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον «αφόρητο» εθισμό του στη φαιντανύλη, ο οποίος παραλίγο να τον σκοτώσει.

Ο 36χρονος μουσικός, του οποίου γονείς είναι η 78χρονη Πρίσλεϊ και ο 68χρονος κινηματογραφικός παραγωγός Μάρκο Γκαριμπάλντι, επαίνεσε τη μητέρα του που τον βοήθησε να απεξαρτηθεί.

Η διάσημη οικογένεια, η οποία έχει ιστορικό εθισμού, με πιο πρόσφατη την ετεροθαλή αδελφή του Ναβαρόνε, Λίζα-Μαρίπου βρέθηκε με οπιοειδή στο αίμα της την ώρα του θανάτου της τον Ιανουάριο του 2023.
Κλείσιμο
Ο Ναβαρόνε αποκάλυψε ότι ξόδευε 3.000 δολάρια τον μήνα για φαιντανύλη - η οποία είναι 40 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη - αφού πρώτα εθίστηκε όταν το πήρε εν αγνοία του, μέσα με άλλα ψυχαγωγικά ναρκωτικά.

Στην εφημερίδα «The Sun» ο Ναβαρόνε δήλωσε: «Με την ηρωίνη διαρκεί περίπου έξι με οκτώ ώρες, αλλά με τη φαιντανύλη πρέπει να κάνεις κάθε 45 λεπτά, αλλιώς αρχίζεις να αρρωσταίνεις».

Συνεχίζοντας να μιλάει για την ανάρρωσή του είπε: «Η μαμά μου με βοήθησε, ήμουν αδιάθετος, ήμουν άχρηστος. Με βοήθησε να κάνω τα πάντα».

Εκτός από τη Λίζα-Μαρί, η οποία πέθανε από την απόφραξη του λεπτού εντέρου που προκλήθηκε από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, ο γιος της Μπέντζαμιν έβαλε τέλος στη ζωή του το 2020 σε ηλικία 27 ετών μετά από τη δική του μάχη με τον εθισμό.

Εντωμεταξύ, ο πρώτος σύζυγος της Πρισίλα, ο Έλβις, πέθανε το 1977 σε ηλικία 42 ετών και βρέθηκε να έχει 14 διαφορετικά ναρκωτικά στον οργανισμό του.
407641069_894593565711243_6315413263979001054_n

Τον περασμένο μήνα ο Ναβαρόνε «κατέκρινε την αείμνηστη αδελφή του και ισχυρίστηκε ότι δεν του έλειπε» σε ένα παραλήρημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 11 μήνες μετά τον σοκαριστικό θάνατό της αναφέρει η Mirror Online.

Είπε στους θαυμαστές του: «Έχετε δικαίωμα στη γνώμη σας [για τη Λίζα-Μαρί]. Είμαι σίγουρος ότι ήταν καλή για κάποιους. Έχω συμφιλιωθεί. Δεν θα πω ψέματα ότι μου λείπει, αλλά θα πω ότι είναι περίεργο».

Αφού τον κατηγόρησαν ότι «μίλησε άσχημα» για την αδελφή του, είπε: «Δεν μίλησα άσχημα, το μόνο που έκανα ήταν να πω την αλήθεια. Αλλά μερικές φορές με παρακινούν όταν μου κάνουν ερωτήσεις και ξεστομίζω το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Δεν είναι ότι το σχεδιάζω, απλά δεν μπορώ να κρατηθώ».
405263584_720285779985598_5745313382745938052_n

Ισχυρίστηκε επίσης ότι όταν η αδελφή του έπινε αλκοόλ, «αποφάσιζε να ξεσπάσει και να σου πει όλα όσα δεν πάνε καλά με σένα και τη ζωή σου».
«Ήταν αρκετά καταστροφικό. Ποτέ δεν θύμωσα έτσι, ποτέ δεν είπα κάτι που δεν εννοούσα όταν κάπνιζα χόρτο, αλλά μου έλεγε πραγματικά απαίσια πράγματα που κατά κάποιο τρόπο μας εμπόδιζαν να είμαστε κοντά όταν έπινε» πρόσθεσε.

Τον Φεβρουάριο αναλογίστηκε τον «σουρεαλιστικό» θάνατό της σε μια συναισθηματική συνέντευξη που κυκλοφόρησε στα 55α γενέθλια της σταρ.
Ο Ναβαρόνε επαίνεσε επίσης την κόρη της Λίζα-Μαρί, Ράιλι Κίου για τη φροντίδα των δίδυμων αδελφών της, Χάρπερ και Φίνλεϊ.
shutterstock_358952738__1_
Η Λίζα-Μαρί το 2015

Η συνέντευξη δόθηκε 20 ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της Πρίσλεϊ στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών, αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Ο ίδιος δήλωσε για τον σοκαριστικό θάνατό της: «Είναι ακόμα τόσο σουρεαλιστικό», πριν προσθέσει ότι ήθελε να δώσει τη συνέντευξη επειδή «ο κόσμος ξέρει για μένα αλλά δεν με ξέρει» - λίγες ημέρες αφότου παρευρέθηκε στο μνημόσυνο της Πρίσλεϊ στο Graceland στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Ναβαρόνε είπε επίσης ότι αυτός και η Λίζα-Μαρί είχαν απομακρυνθεί τα χρόνια που προηγήθηκαν του θανάτου της.

Φωτογραφίες: Shutterstock, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δήμαρχος έστησε 2 λεπτά τον Ερντογάν που τον προσφώνησε - Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και αποκαθήλωσε την «Barbie»

Βίντεο: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης