Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα απομνημονεύματα της θα εκδοθούν τον Οκτώβριο

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα απομνημονεύματα της θα εκδοθούν τον Οκτώβριο

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τη μαμά μου τώρα, στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή της μορφή» αποκάλυψε η κόρη της, Ράιλι Κίου

lisa_marie_presley_453
Το φθινόπωρο θα εκδοθούν τα απομνημονεύματα πάνω στα οποία εργαζόταν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ την εποχή του θανάτου της. Το βιβλίο, που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της ηθοποιού Ράιλι Κίου, της μεγαλύτερης από τα τέσσερα παιδιά της Πρίσλεϊ.

«Λίγοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μάθουν ποια ήταν πραγματικά η μαμά μου, εκτός από το ότι ήταν η κόρη του Έλβις», δήλωσε η Κίου σε δήλωση που εξέδωσε την Πέμπτη ο εκδοτικός οίκος «Random House».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν τυχερή που είχα αυτή την ευκαιρία και το να εργάζομαι για την προετοιμασία της αυτοβιογραφίας της προς δημοσίευση ήταν προνόμιο, αν και γλυκόπικρο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τη μαμά μου τώρα, στην πιο ευάλωτη και ειλικρινή της μορφή, και με αυτόν τον τρόπο, ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα αγαπήσουν τη μαμά μου όσο κι εγώ».
Κλείσιμο
Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, το μοναδικό παιδί του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ και μουσική καλλιτέχνιδα, πέθανε σχεδόν ακριβώς πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 54 ετών. Η έρευνα του ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι η τραγουδίστρια-ηθοποιός πέθανε από επιπλοκές από βαριατρική χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει χρόνια νωρίτερα. Η Λίζα Μαρί είναι πλέον θαμμένη στους χώρους του οικογενειακού κτήματος Γκρέισλαντ στο Μέμφις του Τενεσί, όπου είχε βρεθεί την ημέρα που πέθανε ο πατέρας της το 1977.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Το συνεχίζει ο Μουρατίδης με τη Λαμπίρη: «Τα έκανε σκ... στην προσωπική της ζωή με το θέμα της κόρης της»

Κόντρα μετεωρολόγων για την κακοκαιρία - Ο Μαρουσάκης βλέπει χιόνια στο κέντρο της Αθήνας και εξοργίζει τον Καλλιάνο


Το Ιράν επιβεβαίωσε ότι δυνάμεις του κατέλαβαν δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης