Σόφη Παππά: Ο Πλούταρχος μου είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα

Σόφη Παππά: Ο Πλούταρχος μου είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου γιατί δεν είμαι μέσα στα πράγματα

«Τι σημαίνει όμως να είναι ένας άνθρωπος μες ή έξω από τα πράγματα;» διερωτήθηκε

sofi_pappa__1_
Η Σόφη Παππά αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δισκογραφική επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο η ίδια έχει συνεργαστεί στενά στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε την άρνηση του Γιάννη Πλούταρχου να τραγουδήσει δικούς της στίχους.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

«Τον Νότη τον ξέρω προσωπικά, τον αγαπώ πάρα πολύ. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, δεν απαντάει ποτέ, του έχω αφήσει και μηνύματα. Στεναχωριέμαι πολύ, εύχομαι να είναι καλά, του εύχομαι ολόψυχα να είναι καλά γιατί ο Νότης είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στο τραγούδι και νομίζω το αποδεικνύει και ο κόσμος, ο οποίος τον περιμένει, νομίζω ότι είναι λαϊκό αίτημα να γυρίσει», είπε αρχικά η Σόφη Παππά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy5tvrjblg5l)

Κλείσιμο
Σχετικά με τον Γιάννη Πλούταρχο και την άρνησή του να συνεργαστεί μαζ΄ιτη ς σχολίασε: «Κάθε καλλιτέχνης θέλει να συνεργάζεται με ανθρώπους που τουλάχιστον ξέρει ότι το έργο τους θα ακουστεί. Εγώ είδα ότι το αγάπησε, καθόταν στο πιάνο, το κάναμε πρόβα, το κάναμε έτσι και το κάναμε και αλλιώς. Ήταν μια ατμόσφαιρα πάρα πολύ όμορφη. Μου είπε όμως μία αλήθεια, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω».

Kαι συνέχισε: «Τι είπε ο άνθρωπος, δεν κατάλαβα; Ότι δεν είμαι μες στα πράγματα. Μια χαρά τα είπε. Τι σημαίνει όμως να είναι ένας άνθρωπος μες ή έξω από τα πράγματα; Ποιος είναι ο τρόπος κάποιος να είναι μες τα πράγματα και κάποιος να μένει απέξω; Δεν το ξέρω».

Επίσης, αποκάλυψε για ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδι που έγραψε: «Όταν λέμε "Τρένο" εννοούμε Βίσση. Ήταν ένα κομμάτι που περίμενε στο συρτάρι 7 χρόνια για να φτάσει στη φωνή της Αννούλας. Η πρώτη μας σκέψη ήταν ο Ρέμος, ο ίδιος έχει πει βέβαια ότι δεν το άκουσε ποτέ, ότι δεν του το έδωσε ποτέ ο παραγωγός του».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Παρασκευή: «Φορούσαν fullface και απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν» - Συγκλονίζει η μάνα του 14χρονου

Κορωνοϊός: Τα πιο συχνά συμπτώματα της υποπαραλλαγής JN.1 που εξαπλώθηκε ραγδαία τον Δεκέμβριο

Survivor: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που θα συμμετέχουν στο φετινό παιχνίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης