Τάσος Κωστής: Δεν έχω προτάσεις, αλλά δεν αισθάνομαι πικρία, αυτοί χάνουν, όχι εγώ

Τάσος Κωστής: Δεν έχω προτάσεις, αλλά δεν αισθάνομαι πικρία, αυτοί χάνουν, όχι εγώ

Με φώναξαν και ήθελαν να κάνουν οντισιόν, είπα «χάρηκα για τη γνωριμία, ευχαριστώ πολύ, γειά σας» ανέφερε ο ηθοποιός

Τάσος Κωστής: Δεν έχω προτάσεις, αλλά δεν αισθάνομαι πικρία, αυτοί χάνουν, όχι εγώ
Στην απουσία επαγγελματικών προτάσεων και στη στάση που κρατά απέναντι σε αυτή την κατάσταση αναφέρθηκε ο Τάσος Κωστής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αισθάνεται πικρία και θεωρεί ότι όσοι δεν τον επιλέγουν είναι εκείνοι που χάνουν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, εξηγώντας πως τον κάλεσαν για οντισιόν για επικείμενη συνεργασία,  με τον ίδιο όμως να μην δέχεται να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Παράλληλα, ο Τάσος Κωστής τόνισε ότι δεν τον στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν έχει αυτή την περίοδο προτάσεις, δηλώνοντας όμως ανοιχτός για μελλοντικές επαγγελματικές συζητήσεις:  «Δεν έχω προτάσεις, δεν με στενοχωρεί αυτό. Δεν είναι η ώρα του, άμα είναι να έρθει, θα έρθει. Μια φορά τελευταία που με φώναξαν, είπαν ότι ήθελαν να κάνουν οντισιόν. Είπα "χάρηκα για τη γνωριμία, ευχαριστώ πολύ, γειά σας". Δεν αισθάνομαι πικρία, αυτοί χάνουν, όχι εγώ».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης