Τομ Κρουζ: Ο πρώην σύζυγος της νέας συντρόφου του ηθοποιού τον προειδοποιεί - Έχε το πορτοφόλι σου ορθάνοιχτο

Τομ Κρουζ: Ο πρώην σύζυγος της νέας συντρόφου του ηθοποιού τον προειδοποιεί - Έχε το πορτοφόλι σου ορθάνοιχτο

«Δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια του Τομ Κρουζ, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά έχουν αλλάξει τώρα» ανέφερε ο Ρώσος ολιγάρχης

cruise-karoja
Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που λέγεται Ελσίνα Καΐροβα και φέρεται να έχει σχέση με τον Τομ Κρουζ, προειδοποιεί τον ηθοποιό να έχει το πορτοφόλι του «ορθάνοιχτο».

Ο Ρώσος ολιγάρχης Nτμίτρι Τσέτκοβ μίλησε στη «Daily Mail» για την πρώην γυναίκα του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ανεξάρτητα από το με ποιον είναι μαζί, με τον Τομ Κρουζ ή οποιονδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβά και πολυτελή γούστα».

Και τόνισε: «Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».
Ο Τσέτκοβ πρόσθεσε πάντως ότι είναι «χαρούμενος για εκείνη» και θα της ευχόταν «τα καλύτερα», αλλά παραδέχτηκε ότι δεν της έχει μιλήσει για τη νέα της σχέση, επειδή η «προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίας» τους είναι μέσω των δικηγόρων τους.
363971618_18374823571037061_2265080597741690883_n

Και συνέχισε: «Ο Τομ Κρουζ είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός, είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δει ποτέ. Έχω παρακολουθήσει πολλές από τις ταινίες του. Άκουσα για πρώτη φορά γι' αυτόν όταν ήμουν 13 ετών από τη δασκάλα των αγγλικών μου, η οποία είχε έρθει από τις ΗΠΑ και μας είπε ότι έμενε δίπλα του».

Κλείσιμο
Τελείως συμπτωματικά, ο Τσέτκοβ , ο οποίος βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων του Κρεμλίνου, αποκάλυψε ότι μόλις πριν από τρεις μήνες είχε συνομιλίες με παραγωγό του Χόλιγουντ που ενδιαφερόταν να γυρίσει ταινία για τη ζωή του και επέμενε ότι ήθελε μόνο τον Κρουζ να τον υποδυθεί.

Περιέγραψε: «Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ. Είμαστε περίπου στο ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν μπορούσε να συμβεί αυτό. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να με υποδυθεί από τον Τομ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε αυτό το έργο».

Σχετικά με την πρώην σύζυγό του ανέφερε: «Είναι 36 ετών, είναι όμορφη, οικονομικά ανεξάρτητη και αγαπάει τη ζωή», προσθέτοντας ότι «δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια του Τομ Κρουζ, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά έχουν αλλάξει τώρα».

Ο Ρώσος μεγιστάνας, ο οποίος έκανε την περιουσία του με διαμάντια και εξορύξεις, δήλωσε ότι η διαδικασία του διαζυγίου του διήρκεσε 3 χρόνια και του κόστισε σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια και τον υποχρέωσε να πουλήσει κάποια από τα περιουσιακά του στοιχεία για να πληρώσει την Καΐροβα.
27372406

Ο 61χρονος σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τη Ρωσίδα το περασμένο Σάββατο σε ένα πάρτι στο Λονδίνο.

«Ήταν αχώριστοι - ξεκάθαρα ένα ζευγάρι», δήλωσε στην Daily Mail ένας καλεσμένος στη σχεδόν εξ ολοκλήρου ρωσική εκδήλωση. «Φαινόταν να είναι ξετρελαμένος μαζί της».

Το ζευγάρι «πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας» ο ένας με τον άλλο, πριν φύγουν μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πριν από το υποτιθέμενο ειδύλλιο με την κοσμική κυρία, ο διάσημος ηθοποιός φημολογούνταν ότι έβγαινε με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Mission Impossible» Χέιλι Άτγουελ, η οποία διέψευσε τις «περίεργες [ρομαντικές] φήμες» τον περασμένο Ιούλιο.

Φωτογραφίες: EPA, Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό στην Ουκρανία με δημοτικό σύμβουλο να πετά χειροβομβίδες μέσα στο συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Αντίδραση Σαμαρά στην τροπολογία για τους παράνομους μετανάστες - Ζητά από την κυβέρνηση να την αποσύρει

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε τη σεξουαλική ζωή με την Ιωάννα Τούνη - Το μυαλό θέλει, το σώμα δεν πάει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης