Νίκος Κουρής: Παντρεύεται σήμερα ο ηθοποιός - Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε η Έλενα Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής: Παντρεύεται σήμερα ο ηθοποιός - Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε η Έλενα Τοπαλίδου

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα μετά από 18 χρόνια σχέσης

kouris-topalidou
Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν τις επόμενες ώρες ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Οι δυο ηθοποιοί, που μετρούν 18 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει έναν γιο, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα ξαφνιάζοντας τον κόσμο με την είδηση.

Ο γάμος του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Επίσης, όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Κουρής, ο γιος τους, Πέτρος, είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την Έλενα Τοπαλίδου στην εκκλησία.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες
Κλείσιμο
topalidou_3
topalidou_2
topalidou_1
topalidou_4

topalidou_5

H ανακοίνωση του γάμου

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» στις 25 Οκτωβρίου μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με αφορμή την παράσταση «Ο Εκατομμυριούχος» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβρη πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhkdccyn5sx)

Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο Νίκος Κουρής απάντησε: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα "τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ", θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhl1fkayz09)


Ειδήσεις σήμερα:

Έχω την αίσθηση ότι γνωρίζει τον καθοδηγητή αλλά δεν το λέει γιατί φοβάται, λέει ο δικηγόρος του 18χρονου

Απίστευτο περιστατικό bullying σε δημοτικό του Βόλου: Ανήλικος έγδυσε και έπαιξε τρίλιζα στα οπίσθια 7χρονου!

Η Ισραηλινή στρατιώτης που έζησε από θαύμα: Δέχτηκε 12 σφαίρες, προσποιήθηκε τη νεκρή και περίμενε 4 ώρες τη χαριστική βολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης