Νίκος Κουρής για Έλενα Τοπαλίδου: Οργανώνουμε τον γάμο μας

Νίκος Κουρής για Έλενα Τοπαλίδου: Οργανώνουμε τον γάμο μας

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την επί 18 χρόνια σύντροφό του

kouris_-_topalidoy
Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ  μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με αφορμή την παράσταση «Ο Εκατομμυριούχος» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβρη πρόκειται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhkdccyn5sx)
Κλείσιμο

Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο Νίκος Κουρής απάντησε: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα "τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ", θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhl1fkayz09)

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης