Η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου.
Η χορεύτρια και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, δήλωσε χιουμοριστικά: «Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;».
Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της. «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwkvv3emgqdl)
Για τη γνωριμία της, πρόσθεσε: «Γνωριστήκαμε πολλά χρόνια πριν. Εγώ χόρευα κι εκείνος έκανε θέατρο. Όταν γύρισα από τη Θεσσαλονίκη που άφησα το θέατρο, βρεθήκαμε ξανά τυχαία. Όταν καθίσαμε δίπλα δίπλα σε μια παράσταση, ένιωσα μια έλξη, μια ζέστη. Δεν είδα την παράσταση».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.