Η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου.
Η χορεύτρια και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, δήλωσε χιουμοριστικά: «Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;».
Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της. «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwkvv3emgqdl)
Για τη γνωριμία της, πρόσθεσε: «Γνωριστήκαμε πολλά χρόνια πριν. Εγώ χόρευα κι εκείνος έκανε θέατρο. Όταν γύρισα από τη Θεσσαλονίκη που άφησα το θέατρο, βρεθήκαμε ξανά τυχαία. Όταν καθίσαμε δίπλα δίπλα σε μια παράσταση, ένιωσα μια έλξη, μια ζέστη. Δεν είδα την παράσταση».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.