Τομ Μπρέιντι - Ιρίνα Σάικ: Εντοπίστηκαν ξανά μαζί - Ο πρώην αθλητής την πήρε με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο της στο Μαϊάμι

Τομ Μπρέιντι - Ιρίνα Σάικ: Εντοπίστηκαν ξανά μαζί - Ο πρώην αθλητής την πήρε με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο της στο Μαϊάμι

Τον Οκτώβριο δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η σχέση τους είχε ξεθυμάνει

brady-shayk
Ο Τομ Μπρέιντι φωτογραφήθηκε να παίρνει την Ιρίνα Σάικ από το ξενοδοχείο της, καθώς βρέθηκαν στο Μαϊάμι για την Art Basel, μια κερδοσκοπική, ιδιωτική και διαχειριζόμενη διεθνής έκθεση τέχνης που διοργανώνεται ετησίως.

Στις φωτογραφίες, το σούπερ μόντελ εθεάθη να μπαίνει στο όχημα του πρώην αθλητή το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου φορώντας ένα λευκό crop top και ένα χαμηλοκάβαλο τζιν. Όσο για τον πρώην αστέρα του NFL, ο Μπρέιντι φορούσε ένα μπλε καπέλο του μπέιζμπολ με ένα ασορτί πόλο για τη βραδιά.
Το προηγούμενο βράδυ, ο Μπρέιντι και η Σάικ εθεάθησαν στο αποκλειστικό, γεμάτο σταρ πάρτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην Art Basel. Ωστόσο, οι δυο τους φάνηκε να κρατούν τις αποστάσεις τους και να το παίζουν άνετοι. Μια πηγή δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι ενώ οι δυο τους ήταν «παρόντες», δεν «πήγαν μαζί» στο πάρτι.
Κλείσιμο
«Ο Μπρέιντι ήταν στο πάρτι για λίγο και της είπε ένα γεια, αλλά είπε επίσης γεια σε πολλούς άλλους ανθρώπους», ανέφερε η πηγή.

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο 46χρονος Μπρέιντι «βγαίνει ραντεβού» και διατηρεί τις επιλογές του ανοιχτές μετά το διαζύγιό του από την Ζιζέλ Μπούντχεν τον Οκτώβριο του 2022.

Ενώ το «InTouch» ανέφερε τον Νοέμβριο ότι η Σάικ και ο Μπρέιντι «τα ξαναβρήκαν» μετά το τέλος της βραχύβιας σχέσης τους τον Οκτώβριο, το ανανεωμένο τους ειδύλλιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο πρώην σταρ του NFL και το μοντέλο από τη Ρωσία πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι ήταν μαζί τον Μάιο. Εκείνη την περίοδο το ζευγάρι είχε εντοπιστεί μαζί σε διάφορες περιστάσεις. Αλλά λίγο μετά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν που έκαναν λόγο ότι η σχέση τους είχε ξεθυμάνει.

Φωτογραφίες: EPA, Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Η Πόπη Τσαπανίδου... μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Δαυίδ εναντίον Λεβέντη για τη βίλα στις Σπέτσες: «Αν θέλεις το σπίτι, δώσε €30.000.000»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης