«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA»

«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA»

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται δύο μεγάλους μουσικούς, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή

spiti-me-to-mega1
«Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει, πόσο σ’ αγαπώ, πόσο σ’ αγαπώ. Γέρνεις και ο ίσκιος σου μ’ αγγίζει κι εγώ ριγώ, κι εγώ ριγώ».

Tο μεγαλείο της αγάπης. Η αγάπη εκείνη που, δεν έχει φραγμούς και, προσπερνά κάθε εμπόδιο. Η κινητήριος δύναμη που σε γεμίζει θέληση και ελπίδα για να συνεχίσεις όταν όλα φαντάζουν δύσκολα και ανυπέρβλητα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, το «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», θα ακουστεί απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA» και θα μας γεμίσει αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA: ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟ & ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗ 'ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ'
Κλείσιμο
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» δύο μεγάλους μουσικούς, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή, σε μία μαγική βραδιά με διαχρονικές μελωδίες.

Η μεγάλη επιτυχία «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» κυκλοφόρησε το 1976, σε μουσική του Κώστα Χατζή και στίχους της Σώτιας Τσώτου με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, να το ερμηνεύει.

Απόψε, ο Κώστας Χατζής, ο σπουδαίος κιθαρωδός και λαϊκός τροβαδούρος, ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο και την κόρη του, Δανιέλα Χατζή, και μας μιλούν για τη δύναμη της αγάπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης