Φόρεστ Γουίτακερ: Νεκρή στα 51 της η πρώην σύζυγός του

Φόρεστ Γουίτακερ: Νεκρή στα 51 της η πρώην σύζυγός του

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για την επί 22 χρόνια σύζυγό του - Η ανάρτηση της κόρης τους

whitaker89347
Πέθανε η πρώην σύζυγος του Φόρεστ Γουίτακερ, Κίσα σε ηλικία 51 ετών. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Κίσα Νις παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Σόνετ Νόελμ την Ότομ και την Τρου.

Η 25χρονη Τρου, έκανε γνωστό τον θάνατο της μητέρας της στα social media, χωρίς να δίνει, ωστόσο, λεπτομέρειες, για τα αίτια.

Η Τρου Γουίτακερ αποχαιρέτησε τη μητέρα της στα social media με παλιές της φωτογραφίες και έγραψε: «Αντίο μαμά. Σε αγαπώ για πάντα. Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο ... σε ευχαριστώ που μου έμαθες κάθε τι που ξέρω. Θα σε βλέπω στα όνειρά μου και θα σε νιώθω στην καρδιά μου».
whotaker
Κλείσιμο


Το διαζύγιό τους το 2018 ήρθε ξαφνικά στον κόσμο του Χόλιγουντ, καθώς μέχρι τότε ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια.

Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο ίδιος Γουίτακερ. Ο 57χρονος τότε ηθοποιός, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτιολογία για το χωρισμό, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.
shutterstock_181662242

Τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, ο Γουίτακερ έγραψε στο Twitter: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης – μια εποχή του χρόνου που μας υπενθυμίζει ότι οι δεσμοί που έχουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συμπολίτες μας βασίζονται στο μοίρασμα και την χαρά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».
 
Η Κίσα Γούτακερ γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1972 στη Βοστώνη. Ήταν ηθοποιός και παραγωγός, ευρύτερα γνωστή για τις ταινίες «Kassim the Dream» (2008), «Proud» (2004) και «Ben Harper: With My Own Two Hands» (2009).

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης από τα Διαβατά: Βίντεο την δείχνει σε κατάστημα εστίασης να ζητά δωρεάν φαγητό

Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο δολοφόνος της 43χρονης αλλά δεν συνελήφθη ποτέ γιατί άλλαξε ταυτότητα!

Νέο περιστατικό θανάσιμου βασανισμού ζώου - Σκυλίτσα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στον Βόλο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης