Ο Τζόρνταν θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και του «Creed 4», το οποίο δεν έχει ακόμα τίτλο
Αφού το «Creed III» απέσπασε 275 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και καθιέρωσε τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ως σκηνοθέτη, δεν υπήρχε αμφιβολία για το αν η spin-off σειρά του «Rocky» θα συνεχιζόταν. Το μεγαλύτερο ερώτημα ήταν αν ο Τζόρνταν θα επέστρεφε στην καρέκλα του σκηνοθέτη.
Σύμφωνα με τον παραγωγό του «Rocky», Ίρβιν Γουίνκλερ, ο Τζόρνταν θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και του «Creed 4», το οποίο δεν έχει ακόμα τίτλο. Σε μια σειρά από βίντεο που κοινοποιήθηκαν από το Deadline ο Γουίνκλερ μίλησε για το μέλλον του Creed αλλά και του Τζόρνταν.
Michael B Jordan will return to direct ‘CREED 4’.
Irwin Winkler says they have a really good story with the aim to begin pre-production in a year. pic.twitter.com/AjXUoWZ2jF
«Σχεδιάζουμε να κάνουμε το "Creed 4" αυτή τη στιγμή. Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ιστορία, μια πολύ καλή πλοκή», είπε ο παραγωγός, προσθέτοντας ότι το έργο θα πρέπει να μπει στην προπαραγωγή περίπου ένα χρόνο από τώρα.
Όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Τζόρνταν να σκηνοθετήσει το «Creed 4», απάντησε: «Δεν πρέπει να πω, αλλά θα είναι».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.