Αυτά είναι τα εμβληματικά sneakers που λατρεύουν όλοι

Αυτά είναι τα εμβληματικά sneakers που λατρεύουν όλοι

Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!

CONVERSE_XRWMA_1168x656

Sponsored Content

Τα φορούν οι celebrities στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Έχουν στυλ, ταιριάζουν με πολλά outfit και επιπλέον υπάρχουν σε πολλά σχέδια ώστε να ανανεώνουμε τη συλλογή μας συχνά. Ο λόγος βέβαια για την Converse και τα sneakers της, που για περισσότερα από 100 χρόνια αγαπιούνται με πάθος και αποτελούν τα πιο αναγνωρίσιμα παπούτσια στον κόσμο.

Κλείσιμο
Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα αγαπημένα του μπλε Chuck 70


Καθόλου τυχαίο ότι κάποιοι από τους πιο γνωστούς και κομψούς Έλληνες celebrities τα επιλέγουν διαρκώς για κάθε τους εμφάνιση αφού ξέρουν καλά ότι χάρη στη διαχρονική τους αξία και τον πασπαρτού χαρακτήρα τους δεν μπορούν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα τους. Ο Σωτήρης Κοντιζάς επιλέγει Chuck 70, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Κωστής Μαραβέγιας Star Player 76, η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαίρη Βυτινάρος και η Όλγα Ντάλλα Cruise, η Genevieve Majari Run Star Motion και η Γαία Μερκούρη Legacy CX., κι εμείς τα δοκιμάζουμε όλα και δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε από τη συλλογή F/W 2023!

Christina_Bomba_2_

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξιδεύει φορώντας Cruise



Ένα lightweight Converse που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Η Μαίρη Βυτινάρος λατρεύει τα Cruise


Με στοιχεία από δύο αγαπημένα μοντέλα, το Chuck 70 και το Legacy CX, η Converse παρουσιάζει ένα διαχρονικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και μέρες. To Chuck Taylor All Star Cruise είναι διαφορετικό και αναπάντεχο.

Άλλη μια μέρα με ένα ζευγάρι Converse για την Όλγα Ντάλλα

Αντλεί έμπνευση από την street style κουλτούρα αλλά και την skate σκηνή, ενώ συνδυάζει την άνεση, μέσω της OrthoLite σόλας, με το εμβληματικό Converse στυλ. Εμφανίζεται πρώτη φορά στην σεζόν Fall Winter σε μαύρο, κρεμ ή ροζ, με εξωτερικό από σουέτ ή καμβά και elevated πάτο, φέροντας μια νέα αισθητική που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.



Το γυναικείο Converse που έρχεται από το μέλλον

Η Γαία Μερκούρη δεν αποχωρίζεται τα Legacy CX

Το Legacy CX είναι ένα all day άνετο fashion statement δίπατο παπούτσι που δίνει έμφαση στην άνεση. Αναμιγνύει το bold platform style με το progressive design, ενώ το εξωτερικό του δανείζεται στοιχεία από τα Run Star Hike και Motion, αποκαλύπτοντας όμως έναν ολοκαίνουριο χαρακτήρα με chunky πάτο. Η ευκολία στην εφαρμογή, η χαρακτηριστική pinstripe ρίγα σε αποδομημένη μορφή και το sleek fashion profile του, μάς κάνουν να πιστέψουμε ότι το Legacy CX έρχεται από το μέλλον.


Φτιαγμένο για να ξεχωρίζει!

Black outfit και Run Star Motion για την Genevieve Majari

Πιο chunky, πιο wavy, πιο playful και πιο Converse από ποτέ, το Run Star Motion είναι γεμάτο αντιθέσεις και bold γραμμές. Το πάνω κομμάτι μπορεί να παραμένει πιστό στις ρίζες του brand και να έχει premium Chuck 70s λεπτομέρειες, αλλά το νέο chunky δίπατο είναι σαν να βγήκε από ταινία sci-fi. Το εσωτερικό του κρύβει την CX σόλα και έναν υπερυψωμένο πάτο στην φτέρνα, προσφέροντας αντικραδασμική δράση, χωρίς να βαραίνει το πάτημα. Φτιαγμένο για να ξεχωρίζει, το Run Star Motion αντικατοπτρίζει τέλεια ένα σύγχρονο city vibe και κυκλοφορεί σε άπειρες χρωματικές παραλλαγές, από all time classic ασπρόμαυρο και total μπεζ μέχρι vinyl acid orange.


Για τους γνώστες της μόδας και του αθλητισμού

Ο Ορέστης Χαλκιάς και τα Star Player 76 

Εμπνευσμένο από αρχεία της Converse και εμβληματικά διαχρονικά μοντέλα, το νέο Star Player 76 πρωτοπορεί συνδυάζοντας street style και αθλητικά στοιχεία και αποτελεί την απόλυτη vintage έμπνευση της σεζόν. Με αναφορά στο αυθεντικό “Star Chevron” και στοιχεία του Chuck 70, προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ ρετρό και all-day sneaker. Φτιαγμένο από ανθεκτικό καμβά ή δέρμα κρύβει στην κατασκευή του λεπτομέρειες, όπως τον OrthoLite πάτο και την mesh επίστρωση στο εσωτερικό, που το καθιστούν μοναδικά άνετο. Το θρυλικό μοντέλο βγαίνει επίσης σε mid top ύψος και προσφέρει extra στήριξη, δίνοντας ένα skate twist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas)

Ο Κωστής Μαραβέγιας αγαπάει τα Star Player 76 

Η αισθητική του Star Player 76 αντλεί επιρροές από την δημιουργία του brand και την ιστορία του στα γήπεδα του basket την δεκαετία του ’70. Ένα Converse με βασικά συστατικά την μοναδικότητα και την άνεση, σχεδιασμένο ειδικά για τους λάτρεις της αθλητικής ιστορίας αλλά και τους γνώστες της μόδας.

FA23_CTAS_CRUISE_A04688C_TRIPTYCH_1


Κεντρική διάθεση Sport and Fashion Freedom 212 00 03 710, @converse.greece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης