Με διπλή αποχώρηση και Κατερίνα Κούκα on stage έρχεται απόψε το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη

Με διπλή αποχώρηση και Κατερίνα Κούκα on stage έρχεται απόψε το Fame Story με τον Νίκο Κοκλώνη

Το 10ο θεαματικό Fame Story Live, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, έρχεται απόψε, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star, για να μας χαρίσει μια βραδιά με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία, πολλές εκπλήξεις, ανεπανάληπτες στιγμές!

fame-story-ARTHROU
Και αυτό το βράδυ Παρασκευής οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας θα μας χαρίσουν δυνατές ερμηνείες και ξεχωριστές εμφανίσεις, φτάνοντας στην κορύφωση όλων των προσπαθειών που έκαναν μέσα στην εβδομάδα, θέλοντας να κερδίζουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού.

Καλεσμένη της βραδιάς η αγαπημένη Κατερίνα Κούκα, η οποία μετά την επίσκεψή της στην Ακαδημία όπου επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, απόψε θα ανέβει στη σκηνή του Fame Story Live και θα ερμηνεύσει μεγάλες της επιτυχίες.

Η Andrew Punch, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου, ο Τίτος Λαχανάς και η Ελεάννα Rielle είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έρχονται στο Live με στόχο να κάνουν μια αξέχαστη ερμηνεία και να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τηλεθεατών όσο και των κριτών που γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία. Ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light πλέον περιμένουν από τους σπουδαστές να βάζουν κάθε φορά τον πήχη όλο και πιο ψηλά!

Ένας από τους τέσσερις υποψήφιους θα απαλλαγεί από την αγωνία, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει σε ποιον χάρισε την ασυλία το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της ψηφοφορίας, που ήταν ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Fame Story Live.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης θα ανακοινώσει ποιος ακόμα σπουδαστής θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά από απόφαση του συμβουλίου των καθηγητών. Η διευθύντρια της ακαδημίας, Ηρώ, θα αιτιολογήσει την απόφαση, ενώ για μια ακόμα Παρασκευή όλοι οι καθηγητές θα βρεθούν στο πλατό, δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη.

Στο τέλος της βραδιάς, το κοινό θα σώσει έναν από τους υποψήφιους μέσα από την ψηφοφορία του Live, ενώ η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποιος ακόμα θα παραμείνει στην ακαδημία και για πρώτη φορά από το Fame Story θα αποχαιρετίσουμε δύο σπουδαστές.

Δείτε εδώ το trailer του 10ου Fame Story Live:
Fame Story - trailer - 40ου επεισοδίου | Παρασκευή 1/12 LIVE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης