Στην αυλή ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία τρύπωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου δυο "κυνηγοί" μετάλλων, άρπαξαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τη ρυμούλκα ενός σκαπτικού μηχανήματος και έσπευσαν να τα πουλήσουν για παλιοσίδερα.
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν την κλοπή, βρήκαν τα κλοπιμαία σε τρεις επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων και συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες τους ηλικίας 28, 38 και 49 χρόνων που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Εκείνοι αποκάλυψαν την ταυτότητα αυτών από τους οποίους τα αγόρασαν και οι δράστες ηλικίας 18 και 28 χρόνων συνελήφθησαν λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Διέρρηξε ψυγεία και έκλεψε παγωτά την Άρτα
Τα ψυγεία ενός περιπτέρου στην Άρτα παραβίασε ένας 37χρονος Έλληνας και έκλεψε παγωτά και διάφορα άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 640 ευρώ, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του δράστη, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη