Τζόναθαν Μέιτζορς: Δικαστής επέβαλε τη σφράγιση ορισμένων αποδεικτικών στοιχείων

Τζόναθαν Μέιτζορς: Δικαστής επέβαλε τη σφράγιση ορισμένων αποδεικτικών στοιχείων

Τα έκρινε «επιζήμια και εμπρηστικά» για την εν εξελίξει υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

majors_-325425
Σε μια νέα εξέλιξη κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης του Τζόναθαν Μέιτζορς για ενδοοικογενειακή βία, ο δικαστής επέβαλε τη σφράγιση ορισμένων αποδεικτικών στοιχείων, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Blast».

Ο ίδιος ο ηθοποιός ήταν παρών στη δίκη με τους δικηγόρους του και τη σύντροφό του, Mίγκαν Γκουντ.

Κλείσιμο
Κατά την πρώτη ημέρα της δίκης, υπήρξε έντονη συζήτηση σχετικά με τα σφραγισμένα αποδεικτικά στοιχεία, για τα οποία ο δικαστής Γκάφι αποκάλυψε ότι θα αποφάσιζε την επόμενη ημέρα.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της διαβόητης δίκης του Μέιτζορς για την ενδοοικογενειακή βία, ο δικαστής έλαβε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης. Η πρώτη ήταν ότι οι ένορκοι θα άκουγαν στοιχεία ότι η κατήγορος του Μέιτζορς, η πρώην φίλη του, είχε επίσης συλληφθεί για το περιστατικό σωματικής βίας.

Η δεύτερη απόφαση που έλαβε ο Γκάφι ήταν να επιβάλει τη σφράγιση των αποδεικτικών στοιχείων που ήταν ήδη σφραγισμένα. Χαρακτήρισε τα αποδεικτικά στοιχεία «επιζήμια και εμπρηστικά» για την εν εξελίξει υπόθεση. Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ επιβεβαίωσε στο Deadline ότι η επιβολή της σφραγίδας ήταν μια «σφραγισμένη απόφαση». Πηγές ανέφεραν στο δημοσίευμα ότι τα στοιχεία είναι πληροφορίες για προηγούμενα περιστατικά που αφορούσαν τον Μέιτζορς στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όταν ο δικαστής Γκάφι έλαβε την απόφαση να παραμείνουν τα στοιχεία σφραγισμένα, η δικηγόρος του Μέιτζορς δεν έκανε κανένα σχόλιο. Το γραφείο του εισαγγελέα ήθελε τα στοιχεία να εισαχθούν στην υπόθεση βάσει του κανόνα Molineux, ο οποίος είναι ένα νομικό πρότυπο στη Νέα Υόρκη που επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν σε νέα δίκη προηγούμενες μη κατηγορούμενες κατηγορίες για εγκληματική συμπεριφορά.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης