Τζόναθαν Μέιτζορς: Ορίστηκε η δίκη του ηθοποιού για τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας - Προσωρινή εντολή προστασίας στην πρώην σύντροφό του

Τζόναθαν Μέιτζορς: Ορίστηκε η δίκη του ηθοποιού για τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας - Προσωρινή εντολή προστασίας στην πρώην σύντροφό του

Ο ηθοποιός κατηγορείται από την Γκρέις Τζαμπάρι για κακοποίηση

jonathan_majors
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς πρόκειται να δικαστεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, αφού δικαστής της Νέας Υόρκης απέρριψε την αίτηση απόρριψης της υπόθεσης. Η δίκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Μέιτζορς εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω Zoom, καθώς βρίσκεται εκτός πολιτείας. Οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζήτησαν να σφραγιστούν τα επίμαχα στοιχεία από το κοινό λόγω του υψηλού προφίλ της υπόθεσης- ο δικαστής δεν έχει ακόμη αποφανθεί επί του αιτήματος αυτού.
Ο Μέιτζορς συνελήφθη τον Μάρτιο και κατηγορήθηκε για επίθεση και βαριά παρενόχληση σε σχέση με μια υποτιθέμενη οικογενειακή διαμάχη με την τότε φίλη του, Γκρέις Τζαμπάρι. Έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες, οι οποίες συνεπάγονται πιθανή ποινή φυλάκισης ενός έτους σε περίπτωση καταδίκης.

Κλείσιμο
Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν κατηγόρησε τη νομική ομάδα του Μέιτζορς ότι διέρρευσε και παραποίησε δικαστικά στοιχεία και ότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια αφίσα καταζητούμενων με τη φωτογραφία της Τζαμπάρι. Πρόσθετα φερόμενα θύματα έχουν επίσης εμφανιστεί. Η υπεράσπιση του Μέιτζορς ισχυρίστηκε ότι η Τζαμπάρι του επιτέθηκε και υπέδειξε φυλετική προκατάληψη στην έρευνα.

Στην Τζαμπάρι έχει χορηγηθεί προσωρινή εντολή προστασίας, η οποία εμποδίζει την επαφή μεταξύ των δύο μερών. Στον απόηχο των καταγγελιών, ο Μέιτζορς αντιμετώπισε επαγγελματικές επιπτώσεις, καθώς αποσύρθηκε από κινηματογραφικά έργα και από την ομάδα δημοσίων σχέσεων του, αν και εξακολουθεί να έχει έργα στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου ενός ρόλου ως Kang the Conqueror στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης

ΣΥΡΙΖΑ - Τετ-α-τετ Τσακαλώτου με Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» - «Θέλω πειθαρχία στις εμφανίσεις σας στα μέσα ενημέρωσης»

Λουιζιάνα: «Το μόνο που άκουγες ήταν εκρήξεις» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με τα… 158 αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης