Κέιλι Κουόκο: Γέννησε η «Πέννυ» του «Big Bang Theory»

Κέιλι Κουόκο: Γέννησε η «Πέννυ» του «Big Bang Theory»

 «Έφερες φως στη ζωή μας, χαρούμενη για το μικρό μας θαύμα», γράφει η 37χρονη ηθοποιός - Η  Matilda Carmine Richie Pelphrey γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου

 

kaley-cuoco
Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Big Bang Theory», Κέιλι Κουόκο γέννησε το πρώτο της παιδί στις 30 Μαρτίου. Η ηθοποιός μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση μέσα από το instagram ανακοινώνοντας την έλευση της Ματίλντας, όπως την ονόμασαν μαζί με τον σύζυγο της, Τομ Πέλφρι.

Η Κουόκο μοιράστηκε μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες, με τον σύντροφό της, που συγκινημένοι κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε σε μια στιγμή «κεραυνοβόλου έρωτα» στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «Ozark», όπως είχε δηλώσει η ηθοποιός στο ExtraΤv. Παραδέχτηκε ότι «συνάντησε τον Τομ την κατάλληλη στιγμή και ήταν πολύ μαγική..». Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Μάιο και έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του σε εκδήλωση τον ίδιο μήνα.


Ειδήσεις σήμερα

Δικαστές: Δεν υπήρχε σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. όταν έδινε οδηγίες στην ομάδα ΔΙΑΣ να καταδιώξει μέλη της ρωσικής μαφίας στου Ρέντη

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών: Άφησε γυναίκα να πεθάνει, κανείς δεν ενημερώθηκε

Τρεις θάνατοι από στρεπτόκοκκο στη χώρα μας - Τι λένε οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης