Τέτα Καμπουρέλη: «Ο λόγος του διαζυγίου μου ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας»

Τέτα Καμπουρέλη: «Ο λόγος του διαζυγίου μου ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας»

«Εγώ με τον σύντροφό μου έχω αγάπη, δεν ισχύει ότι είμαι δυστυχισμένη όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός μου» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

teta_kampoureli
Τον λόγο που την οδήγησε στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Η ίδια σχολίασε τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση, που την αφορούν, λέγοντας: «Ο πρώην σύζυγος μου ας λέει ότι θέλει εγώ είμαι μια χαρά και δεν με πειράζει ότι και να λέει. Ο λόγος του διαζυγίου ήταν ένα τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Ο πρώην σύζυγος μου αν έχει μια κοπέλα 29 ή 49 χρονών και αν έχουν οποιοδήποτε δεσμό ανάμεσα τους, σκασίλα μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx6x4xv34a75)

Στη συνέχεια, η αισθητικός είπε: «Εγώ με τον σύντροφό μου έχω αγάπη, δεν ισχύει ότι είμαι δυστυχισμένη όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός μου. Είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Δεν έχω επικοινωνία με τον Βασίλη Γκουρούση. Δεν ξέρω αν βλέπω μπροστά μου τον γάμο ακόμα, αυτό θα συζητήσω με τον σύντροφό μου».


Σε πρόσφατη συνέντευξη στην Espresso, η ίδια διέψευσε ότι τηλεφωνεί στον Βασίλη Γκουρούση και του λέει πόσο δυστυχισμένη είναι, όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος, και επίσης είπε ότι ισχύει το αντίστροφο.
Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον πρώην άντρα της, σχολίασε: «Ποιος είναι ο λόγος να χωρίσω, αν ο γάμος μου δεν είχε προβλήματα; Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου και σκέφτομαι το μέλλον μόνο μαζί του».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Τέτα Καμπουρέλη είχε πει: «Με τον σύντροφό μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί. Είμαστε, λοιπόν, σαν παντρεμένοι. Βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά».

Τέλος, για την τωρινή της σχέση ανέφερε: «Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος».


Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τις δυο νεαρές - Πώς έγινε η μετωπική σύγκρουση

Κρήτη: Εκκλησία των Χανίων άνοιξε την αγκαλιά της στον παπά Δημήτρη των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού

Κακοκαιρία Oliver - meteo: Πού και πότε θα «χτυπήσει» - Δείτε χάρτες και timelapse βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης