Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Ελπίζω να μην συμβεί να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου

Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Ελπίζω να μην συμβεί να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου

Ο καθένας στον δρόμο του, πρόσθεσε

kampoyreli
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Τέτα Καμπουρέλη σε πρόσφατη έξοδό της και μεταξύ άλλων, απάντησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, αλλά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Γκουρούση, μετά το διαζύγιο.

Η αισθητικός στην ερώτηση για το αν θα ήταν θετική σε έναν δεύτερο γάμο, απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όχι; Φυσικά».

Όσον αφορά στο διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε: «Εννοείται ότι έχω νιώσει σε σχέση να μην υπάρχει σεβασμός και για αυτό χώρισα κιόλας» και πρόσθεσε: «Δεν έχει τύχει να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου και ελπίζω να μην συμβεί. Δεν χρειάζεται πια, ο καθένας στον δρόμο του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwmeyipedxqx)

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Να κάτσει με τη σχέση της, να μην την ενδιαφέρει με ποιον βγαίνω»
Τον περασμένο Ιούλιο, ο Βασίλης Γκουρούσης ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα, με αφορμή τη νέα σχέση της Τέτας Καμπουρέλη.

Σε δηλώσεις του μέσω της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» ο θεατρικός παραγωγός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η αισθητικός να δηλώνει ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο, ενώ του τηλεφωνεί, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη. «Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού» είπε αρχικά, ο Βασίλης Γκουρούσης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu7pv07cxfu9)
Αναφορικά με τις σχέσεις που έχουν οι δύο πρώην σύζυγοι μεταξύ τους σήμερα, ο ίδιος απάντησε: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα ‘σκάσει’. Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου, να μην την ενδιαφέρει τι κάνω, με ποιον βγαίνω».

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά»
είπε τέλος, ο Βασίλης Γκουρούσης για την Τέτα Καμπουρέλη.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η στιγμή που οι ισραηλινές δυνάμεις κατεδαφίζουν το σπίτι υπαρχηγού της Χαμάς

Σε δύο μέτωπα οι συγκρούσεις IDF-Xαμάς στη Γάζα - Ο Νετανιάχου απέρριψε την κατάπαυση του πυρός

Από 100 έως 3.000 ευρώ το μπόνους για όσους «καρφώνουν» τις «μαϊμού» αποδείξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης