Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Είμαι ευτυχισμένη και ο πρώην σύζυγός μου ας λέει ό, τι θέλει

Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Είμαι ευτυχισμένη και ο πρώην σύζυγός μου ας λέει ό, τι θέλει

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σαν παντρεμένοι, βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά» δήλωσε

kaboureli_-_gourousis
Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τον πρώην συζυγό της, Βασίλη Γκουρούση, ο οποίος την κατηγόρησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης σε εκπομπή ότι βρισκόταν πίσω από δημοσίευμα που έκανε λόγο για κρυφό γάμο.

Η αισθητικός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» όπου μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της και τον νέο της σύντροφο.

Αρχικά, σχολίασε τη δήλωση του πρώην συζύγου της «η Τέτα έχει λαλήσει», λέγοντας: «Είμαι ευτυχισμένη και ο πρώην σύζυγός μου ας λέει ό,τι θέλει. Συμμετέχω σε μια εξαιρετική παράσταση, στη "Γέρμα" - κάθε Τετάρτη στο θέατρο "Μικρό Μπρόντγουαιη"-, από την οποία εισπράττω το χειροκρότημα του κοινού. Παίρνω αγάπη και δίνω αγάπη στη σχέση που έχω με τον σύντροφό μου. Και, επιπλέον, το ινστιτούτο αισθητικής που έχω πάει πάρα πολύ καλά…».

Ενώ, για ένα σχόλιο του πρώην συζύγου της ότι η ίδια χειραγωγείται από τον νέο της σύντροφο, η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε: «Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει χειραγώγηση».
201907091037510_0003_VASILIS_GOYROYSIS_TETA_KAMPOYRELI_872019__1_

Επίσης, διέψευσε ότι τηλεφωνεί στον Βασίλη Γκουρούση και του λέει πόσο δυστυχισμένη είναι, όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος, και επίσης είπε ότι ισχύει το αντίστροφο.
Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στον πρώην άντρα της, σχολίασε: «Ποιος είναι ο λόγος να χωρίσω, αν ο γάμος μου δεν είχε προβλήματα; Είμαι μια χαρά με τον σύντροφό μου και σκέφτομαι το μέλλον μόνο μαζί του».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Τέτα Καμπουρέλη είπε: «Με τον σύντροφό μου κοιμόμαστε και ξυπνάμε μαζί. Είμαστε, λοιπόν, σαν παντρεμένοι. Βεβαίως και μπορεί να παντρευτούμε μελλοντικά».

Κλείσιμο
Τέλος, για την τωρινή της σχέση ανέφερε: «Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο της oμάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Οι κρίσιμες στιγμές της απόφασης

Βίντεο: 27χρονη ράπερ σκότωσε τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου - Υποστηρίζει ότι ήταν αυτοάμυνα

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής που φέρνει θεραπεία σοκ και... αλυσοπρίονο στην οικονομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης