Γιάννης Μπέζος: Κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια

Γιάννης Μπέζος: Κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για τη σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη αλλά και για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

mpezos-434320
O Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out», το βράδυ της Τρίτης στο MEGA.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλο παρουσιαστή, την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί ο ίδιος, την τραπ μουσική αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τη σύζυγό του, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Το ερωτευμένοι είναι σχετικό, ο έρωτας είναι κάτι που είναι πολύ έντονο, ένα αίσθημα ανίκητο, δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς. Η αγάπη είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Θα θυμίσω μια φράση του Τσαρούχη που έλεγε "η αγάπη η πραγματική είναι όπως αγαπάς την μοναξιά σου, όχι όπως αγαπάς και περιμένεις κάποιος να σου ανταποδώσει κάτι”. Εγώ την Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα, δεν περιμένω κάτι να μου κάνει. Αναπνέουμε κοινά πλέον».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4voydmk7gp)

«Η παρουσίαση απαιτεί προσωπικότητα από τους ανθρώπους, απαιτεί μια ταχύτητα σκέψης και κυρίως απαιτεί να είσαι αγαπητός και συμπαθής στο φακό. Τώρα αν είναι ηθοποιός ή αν είναι ένας τραγουδιστής ή αν είναι ένας δημοσιογράφος δεν έχει να κάνει. Νομίζω ότι είναι μια ξεχωριστή δουλειά», ανέφερε ο ηθοποιός για την παρουσίαση εκπομπών από ηθοποιούς.

Στη συνέχεια μίλησε για την αρνητική κριτική: «Τα δέχομαι όλα αυτά γιατί μπορεί να έχουν και δίκιο. Μπορεί κάποιος να έχει δίκιο να μην έχω προσέξει κάτι. Δεν δέχομαι την εμπάθεια, επίσης δεν δέχομαι τα κακά ελληνικά και τα υβριστικά ή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, τα οποία είναι και αυτά στο προσκήνιο πολύ. Άλλωστε τα περισσότερα είναι ανώνυμα, τσάμπα είναι, ο καθένας μπορεί να λέει επομένως θέλει. Δεν μετράει. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον θα μετρήσει μέσα μου θα το παρακολουθήσω».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4v7692ca0p)

Για την τραπ μουσική σχολίασε: «Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά. Τους πήρε τόσο ο πόνος για τη μουσική και για τον στίχο και κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια και μουσικά και στιχουργικά, τα οποία δεν μας πείραξαν. Εγώ τα θεωρώ χειρότερα. Τουλάχιστον αυτά είναι και μία έκφραση των νέων, που έχουν και αίμα μέσα τους, δηλαδή ότι αγανακτώ και μπορώ να φτάσω και στα άκρα. Αλλά είναι κάτι. Τα άλλα είναι ανοησίες απλώς εδώ μας ενοχλεί ο στίχος, γιατί μας προκαλεί».

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν με αφήνει αδιάφορο καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Είναι μια εκλογή. Η ψήφος, εκτός από δικαίωμα, είναι και μια μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να καταλαβαίνουμε δηλαδή, όταν ψηφίζουμε για κάτι, σε κάτι προσβλέπουμε. Πολλοί ισχυρίζονται πως ο κ. Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό λόγο. Και δεν έχει, όντως, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Εγώ πάντα, επειδή είμαι ανοικτός, θέλω να αφήσω λίγο το χρόνο να δουλέψει για αυτό το πράγμα. Και να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Βεβαίως, η έκθεση είναι υπερβολική και χρειάζεται, όπως πάντα, ένα μέτρο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4v0vszn3dd)

Για το κίνημα #metoo σχολίασε: «Δεν είναι το θέμα να λέμε "εγώ είμαι υπέρ του #metoo”. Είναι αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ του βιασμού και της κακής συμπεριφοράς. Έγινε ο θόρυβος, μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή από κάποιους, υπάρχει και η αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα που κρίνονται κοινωνικά και άλλα δικαστικά. Πρέπει να έχουμε όλοι το νου μας. Δεν ήταν ομερτά αλλά αδιαφορία. "Ε ωραία γίνονται αυτά”. Τι γίνονται αυτά; Θα επιμείνεις, θα διώξεις κάποιον. Άλλο αυτό και άλλο να κακοποιήσεις τους συναδέλφους ή να εκμεταλλευτώ την θέση μου. Καλό θα είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, κανείς δεν είναι Άγιος. Υπήρξαν στιγμές που κι εγώ υπήρξα πολύ έντονος, απαιτητικός χωρίς να υπάρχει λόγος, εκρηκτικός, ανυπόμονος. Που δεν υπήρχε λόγος να είμαι αλλά σε βάζει η δουλειά από κάτω. Τώρα τελευταία τα ‘χω ξεπεράσει αυτά. Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να φοβούνται, δεν θα πρέπει να ξεκινούν με την αίσθηση ότι είναι πιο πίσω. Είναι λάθος αυτό! Η πατριαρχία είναι βαθιά ριζωμένη και χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να φύγει. Μην πάμε στο άλλο άκρο, όμως! Θα σταματήσουν να υπάρξουν όταν η στάση κάποιων ανθρώπων είναι πιο σοβαρή. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε τις λέξεις!».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4vie2yk8vt)

Κλείνοντας τη συνέντευξη μίλησε για την κόρη του: «Η επικοινωνία, τα κοινά ενδιαφέροντα, στο πόσο ψάχνεται ένας άνθρωπος είναι στα ζητούμενα! Όταν γεννήθηκε η κόρη μου είχα μοναδικά συναισθήματα. Είναι μια μεγάλη στιγμή αλλά και ευθύνη γιατί βλέπεις ένα μικρό πλασματάκι που το μέλλον του εξαρτάται από σένα. Ήμουν λίγο πιο αδιάφορος κάποιες φορές λόγω της δουλειάς μου. Αν θέλω να θεωρούμε έναν σοβαρό πατέρα, έπρεπε να έκανα την κουβέντα μαζί της. Δεν θέλω να συμπεριφέρομαι σαν φίλος της αλλά σαν πατέρας της. Μου παραπονέθηκε και με έναν τρόπο κατάλαβα ότι πρέπει να συμπλεύσω. Τα συζητάμε όλα ανοιχτά και η σχέση μας είναι άριστη. Δεν έκανα την παραμικρή κίνηση και δεν θα την έκανα, θα ντρεπόμουν για το παιδί. Δεν χρειάστηκε, είχε τα προσόντα από μόνη της».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4vroorhm55)


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αντώνης Τζανακόπουλος: Νέα συνεδρίαση των «6 συν 6» το πρωί

Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά πανηγυρίζει καθώς το κόμμα του αντι-ισλαμιστή λαϊκιστή Βίλντερς οδεύει σε μια τεράστια νίκη στην Ολλανδία

Temu: Η πλατφόρμα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές που ανταγωνίζεται Αmazon και Shein, αλλά αγαπά… τα προσωπικά μας δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης