Γιάννης Μπέζος: «Η ευαισθησία της ψυχοσύνθεσης είναι στους άνδρες επιμελώς κρυμμένη»

Γιάννης Μπέζος: «Η ευαισθησία της ψυχοσύνθεσης είναι στους άνδρες επιμελώς κρυμμένη»

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες και επιτυχημένες παραστάσεις της περσινής περιόδου, οι «Αινιγματικές Παραλλαγές» παίζεται στη σκηνή του Θεάτρου Βεάκη, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που πρωταγωνιστεί επίσης με τον Γιάννη Μπέζο. Μ' αυτή την αφορμή μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου

XRVMA_BEZOS
Αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που είχε η παράσταση στην Θεσσαλονίκη και την δυναμική που ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά και στην Αθήνα. Επίσης μίλησε για τον ρόλο του και την υπόθεση του έργου του Eric-Emmanuel Schmitt που μιλά για τον διχασμό, την απομόνωση, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα αιώνια μυστήρια του έρωτα έτσι όπως αυτά προκύπτουν μέσα από μια συνέντευξη ανάμεσα σε έναν αποτραβηγμένο σε  μικρό νησί της Νορβηγίας και έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο που επιλέγει να δώσει συνέντευξη.

Μίλησε ακόμα για την επιτυχία της σειράς «Εταίρος Εγώ» και τους λόγους που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό. Τέλος σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν για να εξηγήσει τα σημερινά τραγικά γεγονότα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης