Κώστας Χατζής: Κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, δεν μου επέτρεψα να ξεχάσω ότι σκυλοπείναγα

Κώστας Χατζής: Κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, δεν μου επέτρεψα να ξεχάσω ότι σκυλοπείναγα

«Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω καλλιτέχνης, άλλα ήταν τα όνειρά μου» πρόσθεσε

kostas-hatzis
Ο Κώστας Χατζής έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την κόρη του, τις δύσκολες εποχές που έζησε, αλλά και τη φωνή του.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», μαζί με την κόρη του, Δανιέλα, με την οποία είναι πλέον, καλλιτεχνικό δίδυμο.

«Στην Πλάκα γεννήθηκα, γιατί εδώ γεννήθηκε και η μπουάτ. Όλα αυτά τα 68 χρόνια, γεννήθηκα εδώ, μέσα στην μπουάτ και δεν μετάνιωσα ποτέ για ό,τι έγινε εδώ. Οι δύσκολες εποχές που έζησα φέρνουν τις εικόνες που είναι ανεξίτηλες και τα γεγονότα που έζησα, ήταν τρομακτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ήρθα, δικάστηκα για πολιτική θέση και προδόθηκα από παντού. Πείνασα. Κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, έτρωγα μετά από τρεις και τέσσερις ημέρες. Δεν ξέχασα ποιος ήμουν, δεν μου επέτρεψα να ξεχάσω ότι σκυλοπείναγα, ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι. Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω καλλιτέχνης, άλλα ήταν τα όνειρά μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx5c83ayl09t)

Αναφορικά με την κόρη του, Δανιέλα, δήλωσε: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι η Δανιέλα υπηρετεί τον χώρο, δεν την υπηρετεί αυτός. Υπάρχουν κορίτσια με καταπληκτικές φωνές, αλλά αντί να παρουσιάζουν φωνητικά προσόντα, παρουσιάζουν σωματικά. Δεν φταίνε αυτά. Τα νέα παιδιά έρχονται με άλλα όνειρα, αλλά τους τα λερώνει και τους τα βρωμίζει το σύστημα. Όλοι ξέρουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά τα ανθρώπινα καθήκοντα πόσοι τα κάνουμε;».

Τέλος, για τα υπόλοιπα παιδιά του, είπε: «Δεν είναι όλα τα παιδιά μου στη μουσική. Τα δύο πρώτα είναι φάλτσα, το τρίτο είναι καταπληκτικό, το τέταρτο χορεύει, το πέμπτο παίζει βιολί και το έκτο είναι και αυτό καταπληκτικό».

Η Δανιέλα Χατζή από την πλευρά της, δήλωσε: «Μου είχαν πει από δισκογραφική να μην αποκαλύψω ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι αλλά εγώ αυτό είμαι, δεν μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει πολύ αυτός ο χώρος και πόσο μάλλον όταν είμαι και με τον μπαμπά μου, είναι δάσκαλος για μένα, είναι από τους πιο αυστηρούς κριτές μου».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χατζής τόνισε: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ντρεπόμαστε για τη φυλή μας ή για οτιδήποτε είμαστε, είτε μαύροι, είτε άσπροι, είτε κίτρινοι».


Ειδήσεις σήμερα:

Άντρας που παρίστανε τον αστυνομικό στην Καβάλα κατηγορείται για βιασμούς

Εύη Βατίδου: Ο Μάικλ Νάιτ με τον ΚΙΤ και ο περιπτεράς που με δικαίωσε

Τζο Μπάιντεν: Είχε φορέσει και εκείνος την γραβάτα με την ελληνική σημαία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης