Κώστας Χατζής: Εμένα ο Έλληνας με δέχτηκε, πώς θα τον άφηνα για να πάω στο εξωτερικό;

Κώστας Χατζής: Εμένα ο Έλληνας με δέχτηκε, πώς θα τον άφηνα για να πάω στο εξωτερικό;

Να άφηνα όλους αυτούς τους ανθρώπους για να κερδίσω λεφτά; Μπορούσα να πουλήσω κουβέρτες και χαλιά για να βγάλω λεφτά, δήλωσε ο μεγάλος τραγουδοποιός

kostas_xatzis39
Μεγάλο ενδιαφέρον ήγειρε η συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Χατζής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «2night Show».

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό, για μια κοινή συνέντευξη.

Ανάμεσα σε όσα συζήτησαν οι τρεις τους, ο Κώστας Χατζής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας τόσο τα καλά, όσο και τα αρνητικά του.

Όταν ο παρουσιαστής έφερε στη συζήτηση τη συνάντηση του τραγουδιστή με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζίμι Κάρτερ, ο Κώστας Χατζής επισήμανε τη μεγάλη προσπάθεια που είxε γίνει στο παρελθόν, για να τον πείσουν να ξεκινήσει μια διεθνή καριέρα.

«Είμαι ένας άνθρωπος έξυπνος. Όταν είπες για τον Κάρτερ... οι Αμερικάνοι ξέρουν πότε πηγαίνεις και τουαλέτα... Όταν πήγα, ήμουν ο μόνος σκούρος που μπήκε στον Λευκό Οίκο, άρα αν θα άφηνα τις τηλεοράσεις και όλα αυτά, την άλλη μέρα θα ήμουν παγκόσμιος τραγουδιστής. Έγιναν πολλές προσπάθειες να βγω στο εξωτερικό αλλά δεν ήθελα. Να είσαι σε ένα αεροπλάνο και να κερδίζεις λεφτά... Ποιος με έβγαλε εμένα και με δέχτηκε; Αυτός που λέγεται Έλληνας, ο ελληνικός λαός. Να άφηνα όλους αυτούς τους ανθρώπους και να κερδίσω λεφτά; Εγώ και με χαλιά μπορούσα να κερδίσω λεφτά και να πουλήσω κουβέρτες. Είμαι πρίγκιπας αλλά για να κάνω τον απλό πούλαγα και μια κουβέρτα» είπε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwh9t7i5sxc9)

«Τα παιδιά μου ήταν φυλακή 4 χρόνια, είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»
Στην ίδια συνέντευξη, ο Κώστας Χατζής, αποκάλυψε ένα γεγονός για τα παιδιά του. Είπε συγκεκριμένα: «Εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Φρανκ Σινάτρα να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwhc6nbnrw01)

«Αν οι άλλοι έπαιρναν 100, εγώ έπαιρνα 20»
Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε: «Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh9sa3qmd2h)

«Ένιωσα περιθωριακός από παιδί»
Ο Κώστας Χατζής ανέφερε επίσης: «Για να τρώμε ένα πιάτο φαγητό, όταν κατέβηκα στην Αθήνα έκανα τον ξένο και με παρουσίαζαν ξένο. Πότε ήμουν Βραζιλιάνος, πότε Σπανιόλος. Έρχομαι από την Λιβαδειά» και στη συνέχεια δήλωσε: «Ένιωσα ότι είμαι περιθωριακός από παιδί από το σχολείο. Έχω τεκμηριωμένα επιχειρήματα πως αν στην υδρόγειο υπάρχουν 2-3 λαοί που ξεχωρίζουν, είναι οι Έλληνες, είναι καταπληκτικός λαός, αλλά δεν είχε ποτέ παιδεία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα… Εγώ σαν γύφτος ξέρω ότι είναι γη της δημοκρατίας. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα δεν το ξέρει. Να το ξέρει ο γύφτος και να μην το ξέρει ο Έλληνας; Δεν είναι τρομακτικό;».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Κατσαρός θυμήθηκε: «Την πρώτη φορά που έβαλα τον Κώστα Χατζή να τραγουδήσει σε συναυλία, είχε τρακ. Ήταν ένα θέατρο γεμάτο και στην πρώτη σειρά καθόταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Τον βλέπω να κρατιέται. Κατεβαίνω, του πιάνω τα χέρια, γυρίζω και αυτό ήταν», με τον Κώστα Χατζή να συμπληρώνει: «Ήταν τρομακτικό για μένα που είχε τόσο κόσμο. Με κοίταξε με αυτό το βλέμμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου φέρθηκε έτσι».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Ο φίλος της μου έλεγε ότι ζούσαν στην Κέρκυρα και τώρα μου τη στέλνουν νεκρή» λέει ο πατέρας της 24χρονης

ΣΥΡΙΖΑ - Τετ-α-τετ Τσακαλώτου με Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» - «Θέλω πειθαρχία στις εμφανίσεις σας στα μέσα ενημέρωσης»

Λουιζιάνα: «Το μόνο που άκουγες ήταν εκρήξεις» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το τροχαίο με τα… 158 αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης