Μάικλ Σιν: Θα πρωταγωνιστήσει ως πρίγκιπας Άντριου στο «A Very Royal Scandal»

Μάικλ Σιν: Θα πρωταγωνιστήσει ως πρίγκιπας Άντριου στο «A Very Royal Scandal»

Η σειρά του «Amazon» θα βασίζεται στην περιβόητη συνέντευξη του στο «Newsnight»

michael_sheen
Ο Μάικλ Σιν θα πρωταγωνιστήσει ως ο πρίγκιπας Άντριου, ο Δούκας της Υόρκης, σε μια σειρά που θα βασίζεται στην εκρηκτική συνέντευξη του στο «Newsnight».

Το «Newsnight» είναι το ειδησεογραφικό και επίκαιρο πρόγραμμα του BBC, το οποίο παρέχει σε βάθος έρευνα και ανάλυση των ιστοριών που κρύβονται πίσω από τα πρωτοσέλιδα της ημέρας.

Ο 54χρονος ηθοποιός απεικονίστηκε να γυρίζει σκηνές νωρίτερα αυτόν τον μήνα για την τριμερή σειρά του Amazon, «A Very Royal Scandal».
Κλείσιμο
Η σειρά θα παρακολουθεί την «επαγγελματική και προσωπική διαδρομή της δημοσιογράφου Έμιλι Μέιλις που οδήγησε στην περίφημη συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Άντριου». Η Ρουθ Γουίλσον θα αναλάβει τον ρόλο της Έμιλι, η οποία πίεσε τον Άντριου για τη σχέση του με τον εκλιπόντα δισεκατομμυριούχο σεξουαλικό παραβάτη Τζέφρι Επστάιν, τον Νοέμβριο του 2019.

Η Μέιλις , η οποία άφησε το «Newsnight» για να φιλοξενήσει το podcast «The News Agents» με τους πρώην δημοσιογράφους του BBC, Τζον Σόπελ και Λιούις Γκούνταλ, είναι εκτελεστική παραγωγός στη σειρά.

Η 53χρονος παραγωγός έγραψε στο Twitter: «Γαμώτο. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε έντυπη μορφή. Τι εξαιρετικό καστ».

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο συγγραφέας του «Last King Of Scotland» Τζέρεμι Μπροκ και τη σκηνοθεσία ο Τζούλιαν Τζάρολντ του «Becoming Jane».

Δείτε την περιβόητη συνέντευξη
Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News

Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης η Τζόανα Σκάνλαν ως η πρώην ιδιωτική γραμματέας του πρίγκιπα Άντριου, Αμάντα Θερσκ, ο Άλεξ Τζένινγκς ως ο ιδιωτικός γραμματέας της αείμνηστης Βασίλισσας, Sir Έντουαρντ Γιανγκ, και ο Εάνα Χαρντγουίκ ως ο συντάκτης του BBC «Newsnight», Στιούαρτ Μακλίν.

Μια κινηματογραφική μεταφορά της συνέντευξης από το Netflix βρίσκεται στα σκαριά με τον τίτλο «Scoop». Σε αυτή την εκδοχή, τη Μέιλις υποδύεται η Τζίλιαν Άντερσον, ενώ ο ηθοποιός του «Man In The High Castle», Ρούφους Σούειλ, παίζει τον πρίγκιπα Άντριου.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Haaretz: Η Χαμάς θα απελευθερώσει 30 παιδιά και 20 γυναίκες, λέει η Haaretz - Σε εξέλιξη το κρίσιμο υπουργικό

Θεσσαλονίκη: «Ζήλεψα, ένιωσα προδομένη», λέει η 19χρονη που έκαψε το σπίτι φίλης της επειδή κοιμήθηκε με το αγόρι της

Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι μετά το αλυσοπρίονο, θέλει τώρα πίσω τα Φώκλαντ από τη Βρετανία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης