Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να διώξει τον Άντριου από το σπίτι για να μείνει ο Γουίλιαμ

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να διώξει τον Άντριου από το σπίτι για να μείνει ο Γουίλιαμ

Βγήκαν τα μαχαίρια στη βασιλική οικογένεια μετά τη στέψη – Ο δούκας δεν είναι διατεθειμένος να μετακομίσει καθώς «έχει 75ετή μίσθωση»

Andrew_Charles
Μόλις δέκα μέρες έχει ο Κάρολος που στέφθηκε βασιλιάς και ήδη τα πρώτα προβλήματα έχουν ξεκινήσει και είναι ενδοοικογενειακά. Ο αδερφός του, ο πρίγκιπας Άντριου, σύμφωνα με βασιλικές πηγές που επικαλείται η Dailymail φέρεται να ζήτησε συνάντηση κορυφής πρόσωπο με πρόσωπο με τον βασιλιά Κάρολο. Ο λόγος για αυτή τη συνάντηση είναι για να του ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Royal Lodge για να δοθεί στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία τους παιδιά.



Φοβάται ότι ο Κάρολος μπορεί να τον διώξει
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάρολος ζήτησε από τον μικρότερο αδερφό του να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο ζει εδώ και 20 χρόνια. Ο Άντριου όμως είναι αποφασισμένος να «τιμήσει» το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2003, το οποίο του δίνει το δικαίωμα να μείνει εκεί για ακόμα 55 χρόνια! Σύμφωνα με την Telegraph, πηγή από το περιβάλλον του 63χρονου Άντριου ισχυρίζεται πως «φοβάται ότι ο Κάρολος μπορεί να τον διώξει». Ένας φίλος του δήλωσε στη Mail On Sunday ότι ο Άντριου αισθάνεται «ριγμένος» και «αρνείται να φύγει από το σπίτι», για το οποίο πιστεύει ότι ήδη έχει παραχωρηθεί στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Είναι τόσο εύθραυστος» είπε η ίδια πηγή.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Άντριου είναι σε κακή διάθεση και νιώθει απομονωμένος. «Αρνείται να δει οποιονδήποτε. Αυτό ήταν το οικογενειακό του σπίτι τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι πραγματικά λογικό να τον πετάξουμε έξω; Ανησυχεί πολύ τώρα που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς ότι θα βγουν τα μαχαίρια. Ανησυχεί ακόμα ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί να κλείσει τις οικονομικές στρόφιγγες και να διώξουν από εκεί. Αλλά έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, όχι με ακίνητα». Μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του Δούκα δήλωσε ότι δεν μπορούν να τον διώξουν καθώς «έχει 75ετή μίσθωση και δεν σχεδιάζει να μετακομίσει».
Ζει στο σπίτι με την πρώην σύζυγό του
Ο βασιλιάς έχει κάνει γνωστό ότι ο Άντριου πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι, όπου ζει με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον, και να μετακομίσει στο άδειο πρώην σπίτι του πρίγκιπα Χάρι, το Frogmore Cottage. Νωρίτερα φέτος, ο Κάρολος έκανε περικοπή στο ετήσιο επίδομα του αδελφού του ύψους 249.000 λιρών - με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει τα έξοδα λειτουργίας της έπαυλης των 30 δωματίων. Είναι ευρέως κατανοητό ότι το Royal Lodge, στο οποίο κάποτε διέμενε η μητέρα της Ελισάβετ, έχει διατεθεί για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του. Ο Άντριου μετακόμισε στο πολυτελές σπίτι μετά τον θάνατο της το 2002. Η κατοικία του παραχωρήθηκε από τη μητέρα του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ζει εκεί με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέλβι Κιλιτσντάρογλου: Η σύζυγος του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία δεν φορά μαντήλα και λατρεύει το Instagram

Ράμα για νίκη Μπελέρη: Αποδεκτό το αποτέλεσμα στη Χειμάρρα ακόμη και εάν δεν μας αρέσει

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης