Χιου Τζάκμαν: Αναζητά πάλι τον έρωτα - Σταμάτησε να ακολουθεί την πρώην σύζυγό του στο Instagram

Χιου Τζάκμαν: Αναζητά πάλι τον έρωτα - Σταμάτησε να ακολουθεί την πρώην σύζυγό του στο Instagram

Το πρώην ζευγάρι δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στα κοινωνικά δίκτυα

hugh_jackman
Μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Xιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φέρνες συγκλόνισαν τον κόσμο με την είδηση του χωρισμού τους τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, έγινε μόλις γνωστό ότι πρώην ζευγάρι δεν ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram, μια κίνηση που υποδηλώνει ότι και οι δύο προσπαθούν να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Ο 55χρονος ηθοποιός μοιράζεται στο Instagram χαρούμενες φωτογραφίες του από τον χρόνο του στη Νέα Υόρκη, ενώ η 67χρονη Φέρνες έχει κάνει το προφίλ της ιδιωτικό, κάτι που εμποδίζει τις αναρτήσεις να είναι ορατές. 
Εν μέσω των διαδικασιών του διαζυγίου, ο Aυστραλός ηθοποιός πυροδότησε εικασίες για ένα νέο ειδύλλιο αφού μοιράστηκε φωτογραφίες του να κάνει βόλτα στο Central Park της Νέας Υόρκης, καθώς πολλοί από τους φαν αναρωτήθηκαν ποιος ή ποια ήταν πίσω από την κάμερα που τραβούσε τα στιγμιότυπα. Ενώ οι φήμες για την ερωτική του ζωή συνεχίζουν να κυκλοφορούν, είναι σαφές ότι η εύρεση της αγάπης ξανά αποτελεί προτεραιότητα για τον σταρ του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το περιοδικό «New Idea».

«Το να ξαναβρεί τον έρωτα είναι μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές του», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ένας «εκ των έσω» στο αυστραλιανό περιοδικό.

Κλείσιμο
Επίσης, το πρώην ζευγάρι, το οποίο έχει συγκεντρώσει μια αυτοκρατορία 290 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού χαρτοφυλακίου ακινήτων, φέρεται να στοχεύει στο να μοιράσει ισότιμα τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς αντιμετωπίζει τις περιπλοκές του χωρισμού του.
shutterstock_130390424__1_

Πηγές αποκαλύπτουν ότι η διαδικασία διαχωρισμού της αλληλένδετης ζωής και των περιουσιακών τους στοιχείων είναι δύσκολη και συναισθηματικά απαιτητική, αλλά είναι αποφασισμένοι να καταλήξουν σε μια φιλική συμφωνία πριν επισημοποιήσουν την αίτηση διαζυγίου τους.

Ο Τζάκμαν, του οποίου η καθαρή αξία υπολογιζόταν σε περίπου 257 εκατομμύρια δολάρια το 2010, εν μέρει χάρη στη δουλειά του στο franchise των «X-Men», και η Φέρνες άρχισαν να χτίζουν την εντυπωσιακή τους περιουσία στα τέλη της δεκαετίας του '90, συγκεντρώνοντας πολυτελή σπίτια τόσο στην Αυστραλία όσο και στις ΗΠΑ.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Καρφί Βούτση σε Ακρίτα: Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμια φορά με το πολιτικό θράσος

Δεν βάζει μυαλό ο 81χρονος Μπάιντεν: Είπε σε 6χρονη «λατρεύω τα αυτιά σου»


Ποια είναι η Φάτιμα Φλόρες, η σύντροφος του νέου προέδρου της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης