Χιου Τζάκμαν: Γράφει βιβλίο για τη ζωή του και υπόσχεται με «αποκαλύψεις βόμβα» και για το διαζύγιό του

Χιου Τζάκμαν: Γράφει βιβλίο για τη ζωή του και υπόσχεται με «αποκαλύψεις βόμβα» και για το διαζύγιό του

Τα 27 χρόνια γάμου με την Λι Φέρνες, οι φήμες για τη σεξουαλικότητά του και η αυτοβιογραφία που έρχεται

xioutzakman873
Ο Χιου Τζάκμαν, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, λίγο καιρό μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Ντέμπορρα Λι – Φέρνες ύστερα από 27 χρόνια.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Αυστραλός ηθοποιός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της συγγραφής του βιβλίου του. Όπως τονίστηκε από τη πλευρά του η αυτοβιοβιογραφία του θα έρθει από μια σειρά αποκαλύψεων «βόμβα».

«Ο Χιου Τζάκμαν επιλέγει να γράψει αυτό το βιβλίο τώρα γιατί επιτέλους είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με το διαζύγιο» δήλωσε συνεργάτης του και τόνισε ότι ο ηθοποιός: «Θα μιλήσει για τη ζωή του και θα ανοιχτεί όσο ποτέ άλλοτε».

Σημειώνεται ότι το πρώην ζευγάρι σόκαρε τους θαυμαστές του τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο χωρισμός
Η είδηση για το διαζύγιό τους, μετά από 27 χρόνια γάμου, έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, αφού το ζευγάρι φαινόταν ένα από εκείνα που μένουν μαζί για πάντα.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι περνούσε το τελευταίο διάστημα, κρίση στον γάμο τους. «Ζούσαν σαν χωρισμένοι, καιρό πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο US Weekly.

«Δεν εκπλαγήκαμε καθόλου. Συνέβη πριν καιρό, οι φίλοι και η οικογένειά τους το ήξερε», προσθέτει. Aνέφερε μάλιστα, πως μάλλον τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει καιρό πριν, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε στο Μπρόντγουεϊ, τον Φεβρουάριο του 2022, για την ταινία «The Music Man».

«Η Ντεμπ δεν πήγαινε πολύ συχνά στς πρόβες. Μάλιστα, την είχαν δει να κοιμάται κατά τη διάρκειά τους», λέει η ίδια πηγή.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός τους δεν οφείλεται σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά είχαν και οι δύο αποξενωθεί τόσο, που έφτασαν σε σημείο να ζουν σαν απλοί «συγκάτοικοι».

«Σκορπάς το φως όπου κι αν πας»
Μπορεί η πηγή από το περιβάλλον τους να αναφέρει πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα στον γάμο του από τον Φεβρουάριο του 2022, ωστόσο ο Χιου Τζάκμαν δεν σταματούσε τις τρυφερές εξομολογήσεις, κάθε φορά που αναφερόταν στη σύζυγό του.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει δίπλα στην αγαπημένη του και το συνόδευσε με μερικά τρυφερά λόγια για εκείνη.

«Χαρούμενο Βαλεντίνο αγάπη μου. Σκορπάς το φως, όπου κι αν πας. Το χιούμορ σου, η γενναιοδωρία σου, η σοφία και το πνεύμα σου λάμπουν τόσο δυνατά. Γιορτάζω μαζί σου τον 28ο Βαλεντίνο», έγραψε.


Η ανακοίνωση του χωρισμού
Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ ανακοίνωσε τον χωρισμό του δημόσια στο People, με μία κοινή δήλωση. «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται.


«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

Τέλος, καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις. «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς», γράφουν.

Η γνωριμία τους
Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες γνωρίστηκαν το 1995, στο σετ γυρισμάτων της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς, «Corelli». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, στις 11 Απριλίου του 1996, ενώ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα. Πολύ γρήγορα, εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του Χιου Τζάκμαν
Εδώ και πολλά χρόνια, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν να είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ την πληροφορία, ενώ η σύζυγός του έχει ερωτηθεί πολλές φορές για τον ηθοποιό.

Η Αυστραλή σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ann's Brush With Fame» το 2020 και τότε, κλήθηκε να απαντήσει για τη σεξουαλικότητα του άντρα της.

«Σε αυτά τα περιοδικά είναι όλα βγαλμένα από το μυαλό τους. Ο Χιου "είναι" γκέι εδω και πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ "ήμουν" γκέι όταν έπαιξα στο "Shame", το 1988. Σοκαρίστηκαν όλοι, όταν παντρεύτηκα. Είναι όλο ένα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος στον Έλτον Τζον ότι είναι στρέιτ. Είμαι σίγουρη πως θα θύμωνε. Δεν είναι στρέιτ. Και στην τελική, τι συζητάμε; Αν είναι χορτοφάγος; Αν είναι ομοφυλόφιλος;», είχε απαντήσει τότε η Ντέμπορα Λι Φέρνες, χωρίς ωστόσο να δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση.



Σε άλλη της συνέντευξη στο στο podcast «Not an Overnight Success», η ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στην ίδια θέση, να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στ' αλήθεια με τον Χιου Τζάκμαν.

«Αν ήταν γκέι, θα μπορούσε να είναι γκέι. Θα το έλεγε ανοιχτά, δεν θα το "έκρυβε στη ντουλάπα". Θα μπορούσε να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ ή με τον οποιοδήποτε. Όχι ότι είναι γκέι ο Μπραντ Πιτ, αλλά κατάλαβες τι εννοώ», δήλωσε χιουμοριστικά.

Deborra-Lee Furness Addresses Hugh Jackman Gay Rumours

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως θεωρεί τόσο γελοίες αυτές τις φήμες, που δεν θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτές με άλλον τρόπο.

Τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σεξουαλικότητά του, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν, όταν ο ηθοποιός υποδύθηκε τον γκέι τραγουδοποιό, Πίτερ Άλεν στην παράσταση «The boy from Oz» στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ.
Κλείσιμο
HUGH JACKMAN, JARROD EMICK - I honestly Love You (Boy from Oz)
Για τις ανάγκες της παράστασης, ο ηθοποιός έπρεπε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή του Τζάροντ Έμικ πάνω στη σκηνή, γεγονός που εκείνη την περίοδο απασχόλησε πολύ τα media.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης